Ερωτηματικά από την απόφαση για την ΑΕΚ, κανένας εφησυχασμός! Ο Άρης μόνο για την νίκη στην Ξάνθη

Ο Άρης οφείλει να κοιτάξει μπροστά. Περιθώρια εφησυχασμού δεν υπάρχουν ούτε τώρα που η θεωρία λέει ότι σώθηκε μετά την τιμωρία της ΑΕΚ.

Στην Ελλάδα είμαστε, έχουν γίνει πολλά… φακιρικά και τρικ ειδικά στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ εκεί, όπου θα προσφύγει η ΑΕΚ, μετά την τιμωρία της, η οποία πάντως κρύβει και κάποια ερωτηματικά. Όπως π.χ. γιατί δεν τιμωρήθηκε η έδρα με βάσει το μέγεθος των παραβάσεων, ενώ και πρόστιμο αναλογικά είναι χαμηλό. Την ίδια ώρα από τα ίδια κέντρα εκπορεύεται ένα κλίμα ότι η αθηναϊκή ομάδα ήταν το «θύμα» (εδώ γελάνε), ενώ επιχειρείται και πάλι η στοχοποίηση του Άρη. Το έχουμε πει ο πόλεμος χαρακωμάτων δεν τελείωσε.

Τόσο το τεχνικό τιμ, όσο και οι άνθρωποι της διοίκησης που βρίσκονται κοντά στην ομάδα προσπαθούν να στείλουν το μήνυμα ότι δεν υπάρχει χώρος για εφησυχασμό. Ούτε και τώρα, ούτε μετά την τιμωρία της ΑΕΚ, που κανονικά καθαρίζει το τοπίο. «Νίκη για να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας, τα παιχνίδια και οι νίκες με Ατρόμητο και Αστέρα η η ομάδα έδειξε ότι και θέλει και μπορεί» είναι τα λόγια που ακούγονται στο στρατόπεδο του Άρη. Και μόνο έτσι οφείλει να πορευτεί η ομάδα.

To Top