Επτά τα συμβόλαια για την επόμενη χρονιά

Είναι πολύ πρόωρο να ειπωθεί οτιδήποτε για την ομάδα της επόμενης χρονιάς, γιατί πρώτα θα πρέπει να δοθεί οριστική λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, όμως ο Άρης ξεκινάει όχι από το σημείο μηδέν, αλλά με επτά συμβόλαια για την περίοδο 2012-13.

Παίκτες του Άρη την επόμενη χρονιά, υπό την έννοια ότι έχουν συμβόλαιο είναι ο Σέρτζιο Κερούς, ο Σαμ Μάλντροου, ο Νταν Μαυραειδής, ο Τάσος Δήμας, ο Λευτέρης Μποχωρίδης (υπό την προϋπόθεση ότι θα υπογράψει κανονικά…), ο Σάσα Βεζένκοφ (δεν έχει ακόμα συμβόλαιο, αλλά είναι ανήλικος) και ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης.

Είναι δεδομένο ότι για τους δύο πρώτους θα υπάρξει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, όμως αμφότεροι ανήκουν στους κίτρινους και αυτοί έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Ο Κερούς που έχει και γερμανικό διαβατήριο στην κατοχή του, ήδη απασχολεί γερμανικές ομάδες (πέρα από την Μπάμπεργκ), ενώ και ο Μάλντροου έχει στοιχεία σαν παίκτης που θα μπορούσε να ανταποκριθεί και σε υψηλότερο επίπεδο.

Από εκεί και πέρα, ο Μποχωρίδης του οποίου το συμβόλαιο κατατέθηκε μονομερώς στον ΕΣΑΚΕ μέσα στη βδομάδα, θα περιμένει να δοθεί οριστική λύση σε διοικητικό επίπεδο και μετά θα υπογράψει. Από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει βεβαιότητα ότι θα είναι και του χρόνου στον Άρη.

Ο Άρης έχει μια βάση παικτών, την οποία αν εμπλουτίσει με εμπειρία και ακόμα εντονότερο το ελληνικό στοιχείο, θα μπορέσει να κάνει καλύτερη πορεία από την φετινή, ακόμα και με πολύ μικρότερο μπάτζετ.

To Top