ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Επιστροφή” του Άρη στην Ολλανδία για προετοιμασία πέντε χρόνια μετά

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας ανακοινώθηκε χθες από τον Άρη επίσημα και όπως επικυρώθηκε, οι κιτρινόμαυροι θα μεταβούν στην Ολλανδία από τις 21 μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Μετά την περσινή… πατέντα, όταν η ομάδα βρέθηκε μόλις τέσσερις μέρες στο Ισραήλ και επί της ουσίας προετοιμάστηκε στο Νέο Ρύσιο, ο Άρης θα μεταβεί στο Ρότερνταμ, “επιστρέφοντας” στην Ολλανδία για προετοιμασία πέντε χρόνια μετά.

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2019 με προπονητή τον Σάββα Παντελίδη ο Άρης βρέθηκε στο Άρνεμ της Ολλανδίας, δίνοντας τρία φιλικά, το ένα στο Βέλγιο. Είχε προηγηθεί το καλοκαίρι του 2018 η παρουσία του Άρη με τον Πάκο Ερέρα στην Ολλανδία, όταν και τότε έδωσε φιλικό στο Βέλγιο.

Το καλοκαίρι 2020 λόγω του lockdown η προετοιμασία έγινε στα 3-5 Πηγάδια, χωρίς μετάβαση στο εξωτερικό, Ακολούθησαν δυο χρονιές στην Αυστρία (καλοκαίρι 2021 με Άκη Μάντζιο και καλοκαίρι 2022 με Χερμάν Μπούργος).

Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Ιουλίου η ομάδα του Άρη θα μεταβεί στην Πτολεμαΐδα, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Στο αθλητικό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας (ξενοδοχείο «Παντελίδης») θα παραμείνει μια εβδομάδα.

To Top