ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή στο γήπεδο, με το βλέμμα στις Σέρρες, αναμονή για Σίστο

Ο Πιόνε Σίστο είναι αυτή τη στιγμή το πρόβλημα που απασχολεί τον Άκη Μάντζιο, πέρα από τους τιμωρημένους Σουλεϊμάνοφ και Ζουλ (θα εκτίσει μια ακόμη αγωνιστική τιμωρίας), ενώ επιστρέφει ο Νταρίντα.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός, που έχει ενοχλήσεις στην γάμπα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, μέσω των οποίων θα γίνει μία επανεκτίμηση της πορείας του τραυματισμού του κι αναλόγως θα αποφασιστεί το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Οι κιτρινόμαυροι επιστρέφουν σήμερα στη δράση, με το ραντεβού της προπόνησης να δίνεται το απόγευμα στο Νέο Ρύσιο. Το μυαλό και η σκέψη όλων είναι στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Ο στόχος ξεκάθαρος: ο Άρης θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει την πορεία του με μια επιτυχία, έχοντας στη συνέχεια τον χρόνο ως σύμμαχό του για την ενσωμάτωση όλων των νέων μεταγραφών.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή στο γήπεδο με το βλέμμα στις νίκες και τον ΠΑΣ Γιάννινα

Επιστροφή στο γήπεδο με το βλέμμα στις νίκες και τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από το 48ωρο της ξεκούρασης.

Εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή του πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές του Άρη δούλεψαν σε έντονους ρυθμούς καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, εκτός βέβαια, από τους τρεις διεθνείς που θα επιστρέψουν και θα ενσωματωθούν σταδιακά στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα.

Ο Χερμάν Μπούργος παραχώρησε ρεπό στο σύνολο του το Σαββατοκύριακο, προκειμένου οι παίκτες του να πάρουν μερικές ανάσες και να συγκεντρωθούν ενόψει της συνέχειας, με τους «κιτρινόμαυρους» να επιστρέφουν από σήμερα Δευτέρα (28/03), σε ρυθμούς προπονήσεων, σηκώνοντας μανίκια για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

To Top