ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στη δράση με “τρίποντο” ψάχνει ο Άρης απέναντι στον ΟΦΗ (20:30 PRESSARIS LIVE)

Σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, ο Άρης καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΟΦΗ (20:30 PRESSARIS LIVE), αγωνιζόμενος στην Κρήτη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την κιτρινόμαυρη ομάδα μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος με τον στόχο του Άρη να είναι ξεκάθαρος σε αυτή την έξοδο στην Κρήτη και δεν είναι άλλος από το τρίποντο.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει χάσει ήδη σημαντικούς βαθμούς από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και θέλει να μείνει αναμφίβολα μακριά από άλλη απώλεια.  “Ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα και ειδικά στην έδρα της έχει και περισσότερο κίνητρο και ώθηση από τον κόσμο της. Έρχεται από καλή νίκη, που του έδωσε ψυχολογική διάθεση. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο και θα τον αντιμετωπίσουμε αναλόγως. Θέλουμε τη νίκη κι αυτός είναι ο στόχος μας”, όπως τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το ευχάριστο για τον Άκη Μάντζιο είναι ότι ο Μόντσου Ροντρίγκεθ είναι πλέον κανονικά στη διάθεσή του, με την αποστολή να απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σίντκλεφ, Μοντόγια, Φατόρε, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βελέθ, Νταρίντα, Εμβοντό, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Γκαρθία, Σίστο, Σαβέριο, Σαμόρα, Ντιαντί, Μορόν, Φετφατζίδης.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ», με τον Τραϊανό Δέλλα να παίρνει στην αποστολή τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματά της.

Αναλυτικά η αποστολή των Κρητικών: Nαούμοφ, Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Μπρεσάν, Σίλβα, Χατζηθεοδωρίδης, Γκονθάλεθ, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Καραχάλιος, Ριέρα, Μπαΐνοβιτς, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Φούντας, Νους, Σενγκέλια, Γιουνγκ, Σαλσέδο, Θεοδοσουλάκης.

 

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Βοηθοί: Κωσταράς, Κολλιάκος

VAR: Ζαμπαλάς, Τριανταφύλλου

Τέταρτος: Κατοίκος

To Top