Επιλεκτική μνήμη έχει ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος! (video)

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος διαμαρτυρήθηκε κατά του διαιτητή Ψαριανού φορώντας μια λευκή μπλούζα που έγραφε 18-2. Το 18 ήταν γραμμένο στα πράσινα, το 2 γραμμένο στα κόκκινα και αντιστοιχεί στις βολές που έδωσε πέρσι ο εν λόγω διαιτητής στον τελικό του κυπέλλου σε κάθε μία από τις δύο ομάδες!

Σε εκείνο το παιχνίδι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε διαμαρτυρηθεί έντονα, ενώ στη συνέντευξη Τύπου είχε τονίσει πώς ο Ψαριανός είχε γύψο στο χέρι. Βέβαια, ο ίδιος διαιτητής “χαρίζει” φέτος στον Ολυμπιακό την πρώτη θέση έναντι του… Παναθηναϊκού! Ήταν εκ των διαιτητών που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό μέσα στο Αλεξάνδρειο, όταν μαζί με τον (διεθνή και έμπειρο) Χρήστο Χριστοδούλου έκλεισαν τα μάτια στο καταφανέστατο φάουλ του Μιχάλη Πελεκάνου πάνω στον Ντομινίκ Τζέιμς!

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος και παραμένει πρώτος στην βαθμολογία μέχρι και σήμερα. Οι διαιτητές εκείνου του αγώνα… ξεκουράστηκαν για δύο βδομάδες, όπως είχε ενημερώσει η ΚΕΔ. Επιλεκτική μνήμη, λοιπόν, από τον κατά τα άλλα μπασκετικό ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού!

Δείτε εδώ την τελευταία φάση του αγώνα Άρη – Ολυμπιακού με το καταφανέστατο φάουλ του Πελεκάνου στον Τζέιμς και… θαυμάστε τον Ψαριανό:

{youtube}iWMTyYwq4hM|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top