Επιβεβαίωση Ζαμπέτα για τους ομογενείς! Ο Άρης ρίχνει… δίχτυα εκτός συνόρων

«Ο διοικητικός προσανατολισμός στρέφεται και στο εξωτερικό και στις μικρότερες κατηγορίες των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, όπου αγωνίζονται αρκετοί Έλληνες ομογενείς ποδοσφαιριστές». Αυτό επισήμανε πριν μερικές μέρες το PRESSARIS. Ο Αντώνης Ζαμπέτας το επιβεβαίωσε σήμερα με τις δηλώσεις του.

Ο διευθύνων σύμβουλος της κίτρινης ΠΑΕ, αφού καλωσόρισε τον Μάκη Κατσαβάκη και αναφέρθηκε στη συνεργασία των δυο πλευρών, μίλησε για τη γενικότερη φιλοσοφία της κιτρινόμαυρης διοίκησης, επιβεβαιώνοντας ότι ο Άρης θα αναζητήσει «ποδοσφαιρικό χρυσάφι» εκτός συνόρων από Έλληνες παίκτες της ομογένεις.

Όπως σημειώναμε στο πρόσφατο ρεπορτάζ:

«Ήδη έχει γίνει προεργασία προς αυτή τη κατεύθυνση. Η προσπάθεια επικεντρώνεται στα προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο. Το βάρος της αναζήτησης πέφτει εκ των πραγμάτων στην κεντρική Ευρώπη (π.χ. Γερμανία), όπου και διαμένει ένα σημαντικό κομμάτι της ομογένειας στην γηραιά ήπειρο.

Παράλληλα, η φιλοσοφία για τις εντός των τειχών κινήσεις του Άρη δεν αλλάζει, μια και ο σύλλογος θα στηριχθεί στο ταλέντο και το κίνητρο που θα του προσφέρουν τόσο δικά του παιδιά, αλλά και όσοι επιλεγούν για να φορέσουν τη φανέλα με τον θεό του πολέμου.

Ήδη άρχισαν οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό ποδοσφαιριστών οι οποίοι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της κιτρινόμαυρης φανέλας”.

Ο Αντώνης Ζαμπέτας, λοιπόν, από μικροφώνου υπογράμμισε ότι: “Κάνουμε μια προσπάθεια και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπου υπάρχουν Έλληνες παίκτες, για να εντοπίσουμε αυτούς που μπορούν να αγωνιστούν στον Άρη και να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις του συλλόγου”. Η αρχή γίνεται… Μια δύσκολη, ομολογουμένως προσπάθεια των ανθρώπων του Άρη που βάζουν πλάτη σε αυτές τις δύσκολες ώρες για τον σύλλογο, προσπάθεια που χρειάζεται χρόνο και υπομονή.

 

To Top