Επίσημο του Λαμέλα στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη μεγάλη μεταγραφή του Έρικ Λαμέλα, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να υπογράφει για τρία χρόνια, ως το καλοκαίρι του 2027.

Ο 32χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός που είχε συμφωνήσει για τρία χρόνια με την Ένωση είχε φτάσει το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα.

Το Σάββατο, όπως προβλεπόταν, ο Λαμέλα πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, πριν πάει στην OPAP Arena ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ με ένα ηγεμονικό τριετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει πάνω από 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η Ένωση προχώρησε σε μια ακόμα ηχηρή προσθήκη για το φετινό καλοκαίρι, με τον Λαμέλα να φωτογραφίζεται στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και να δηλώνει ενθουσιασμένος. Κάτι άλλωστε που είχε φανεί από τα βίντεο που ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς από την υποδοχή των φίλων της ΑΕΚ στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο Λαμέλα αποτελεί την έβδομη προσθήκη της ΑΕΚ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μετά τους Στρακόσα, Μπρινιόλι, Οντουμπάτζο, Κοϊτά, Περέιρα και Τσιλούλη, ενώ θυμίζουμε πως έχει αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή και ο Κάλενς. Η μεταγραφή του Αργεντινού σταρ ολοκληρώθηκε παρουσία του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου.

To Top