Επίσημη καταγγελία της Ατλέτικο στην UEFA

H Ατλέτικο κατέθεσε επίσημη καταγγελία στην UEFA, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το συνέβη στη φάση που ο Ιταλός διαιτητής Μάρκο Γκουίντα υπέδειξε πέναλτι (74’), μια ενέργεια που τελικά ήταν καθοριστική στο ματς.

Ήταν το πέναλτι που διαμόρφωσε το 1-2 για τη Λιλ χθες στη Μαδρίτη, πριν το τελικό 1-3, όμως οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν πήραν απάντηση από τον διαιτητή, εάν ήταν ένα χέρι ή ήταν μια κλωτσιά.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το ματς, οι παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης είπαν ότι ο διαιτητής είχε πει ότι έδωσε πέναλτι για χέρι του Κόκε, αν και είναι ξεκάθαρα αποδεδειγμένο ότι η μπάλα άγγιξε το χέρι του Αντρέ, παίχτη της Λιλ. Στην τηλεοπτική μετάδοση, μάλιστα, ο Μάρκο Γκουίντα φαίνεται να δείχνει το χέρι του σε πολλές περιπτώσεις. Ο Ιταλός διαιτητής επιβεβαίωσε το πέναλτι αφού μίλησε με τον συμπατριώτη του στο VAR, Λούκα Παϊρέτο.

Στην Ατλέτικο πάντως δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συνέβη, γιατί κανείς δεν μπόρεσε να εξηγήσει τι σφυρίχτηκε και γιατί, με συνέπεια να προχωρήσουν σε καταγγελία στην UEFA.

To Top