Επίσημες οι αλλαγές στους διεθνείς διαιτητές: Βεργέτης αντί Κουμπαράκη – Παραμένει Elite ο Σιδηρόπουλος

Λίγες οι αλλαγές στη λίστα που έδωσε η ΚΕΔ στην UEFA για τους νέους διεθνείς διαιτητές.

Η παρουσία του Στέφανου Κουμπαράκη στη λίστα των διεθνών διαιτητών αποδείχθηκε πολύ σύντομη, καθώς τα προβλήματα φυσικής κατάστασης που παρουσίασε, ελέω και των τραυματισμών του, τον έφεραν κι επίσημα εκτός του πίνακα.

Εκείνος που τον αντικαθιστά είναι ο Χρήστος Βεργέτης (σφύριξε χθες το Βόλος-Παναθηναϊκός) από την Αρκαδία, που θα εκπροσωπείται πλέον από δύο διαιτητές, μαζί με τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο.

Σε ό,τι αφορά τις τρεις κατηγορίες, δεν υπήρξε κάποια αλλαγή, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να παραμένει Elite και τον Τάσο Παπαπέτρου στην πρώτη, ενώ στη δεύτερη βρίσκονται οι Διαμαντόπουλος, Φωτιάς, Μανούχος, Παπαδόπουλος και Βεργέτης.

Στους βοηθούς υπήρξε επίσης μία αλλαγή, με τον Κούλα Χασάν να βγαίνει από τη λίστα και να τον αντικαθιστά ο Αντρέας Φωτόπουλος. Οι υπόλοιποι είναι οι Κωσταράς, Δημητριάδης, Πετρόπουλος, Απτόσογλου, Μεϊντανάς, Ψάρρης, Νικολαΐδης, Νικολακάκης και Μπουξμπάουμ.

Στις γυναίκες, τη θέση της Χρύσας Κουρομπύλια που αποχώρησε από την ενεργό δράση, πήρε η Ντέμη Τσαγκανού, που στο παρελθόν πέρασε και από το Survivor!

To Top