ΕΟΚ: Ολοκληρώνεται η περίοδος προνομιακών τιμών των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό

Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την ημερομηνία λήξης των εισιτηρίων προνομιακών τιμών για το Προολυμπιακό Τουρνουά, η οποία θα είναι την Τρίτη 28 Μαΐου.

Η «καρδιά» του Προολυμπιακού Τουρνουά χτυπά στο ΣΕΦ (2-7/7). Εκεί θα αγωνιστεί και η Εθνική Ανρών της χώρας μας στην προσπάθειά της να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς, ύστερα από 16 χρόνια.

Τα εισιτήρια της διοργάνωσης έχουν ήδη τεθεί στη διάθεση των φιλάθλων σε προνομιακές τιμές, με τη ζήτηση να είναι μεγάλη. Η ΕΟΚ σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι η περίοδος των προνομιακών τιμών θα λήξει την τρίτη 28 Μαΐου, ενώ η τελευταία περίοδος κυκλοφορίας εισιτηρίων θα αρχίσει στα μέσα Ιουνίου, με κανονικές τιμές.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Το Προολυμπιακό Τουρνουά είναι το πρώτο μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού και η Εθνική Ανδρών θα αγωνιστεί στο ΣΕΦ (2-7/7). Τα εισιτήρια της διοργάνωσης έχουν ήδη κυκλοφορήσει σε προνομιακές τιμές και η ανταπόκριση των φιλάθλων ήταν μεγάλη! Η περίοδος των προνομιακών τιμών θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 28 Μαϊου.

Η τελευταία περίοδος διάθεσης εισιτηρίων θα αρχίσει στα μέσα Ιουνίου, με τα εισιτήρια πλέον να έχουν τις κανονικές τιμές. Υπενθυμίζουμε πως κάθε εισιτήριο είναι ανά αγώνα και πως αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα φτάσει στους ημιτελικούς θα αγωνιστεί στις 17.30.

Η ticketmaster είναι αποκλειστικός πάροχος εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Μπορείτε να κλείσετε και την δική σας θέση δίπλα στην Εθνική Ομάδα ΕΔΩ.

To Top