ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξόρμηση του Άρη για την πρώτη νίκη της σεζόν κόντρα στον Πανσερραϊκό (PRESSARIS LIVE – 20.00)

Εξόρμηση του Άρη για την πρώτη νίκη της σεζόν κόντρα στον Πανσερραϊκό (PRESSARIS LIVE – 20.00) στο γήπεδο των Σερρών.

Ο Πιόνε Σίστο βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Άρη, ενώ όπως αναμενόταν, κανονικά είναι και ο Βλάντιμιρ Νταρίντα (ήταν σ.σ τιμωρημένος με Ατρόμητο).

Ο Άρης θέλει να πετύχει το πρώτο του “τρίποντο” απέναντι στη Σερραϊκή ομάδα, μετρώντας επιστροφές, αλλά και απώλειες: Σουλεϊμάνοφ, Ζουλ.

Η αποστολή της ομάδας του Άρη: Κουέστα, Σίντκλεφ, Μάγιο, Μοντόγια, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Γκαρθία, Σίστο, Σαβέριο, Σαμόρα Ντιαντί, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Άρη με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην έχει μαζί του στην αποστολή τους Χατζηστραβό και Σοφιανό λόγω τραυματισμών. Στον αντίποδα το “παρών” θα δώσει το νέο απόκτημα της ομάδα των Σερρών, ο Αλγερινός Μοχάμεντ Σαλίμ Φαρές.

Αναλυτικά την αποστολή, από την οποία θα «κοπούν» δυο πριν τη σέντρα αποτελούν οι: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Λιάσος, Στάικος, Ντέλετιτς, Ματίας Τομάς, Σαλαζάρ, Μπετανκόρ (πιθανή ενδεκάδα), Κατσίκας, Τσομπανίδης, Φαρές, Κουτσογούλας, Καραμανώλης, Καρασαλίδης, Καπτούμ, Περούτσι, Μασκανάκης, Γκίγκιτς και Παπαβασιλείου.
σιμεντερίδης (Σπυρόπουλος, Αρμακόλας, Τσιάρας, VAR: Κουμπαράκης, Κόλλιας).

Διαιτητές: Τσιμεντερίδης (Σπυρόπουλος, Αρμακόλας, Τσιάρας, VAR: Κουμπαράκης, Κόλλιας)

To Top