Εξόντωση! Δυο αγωνιστικές σε κάθε παίκτη του Άρη για τα μετάλλια του τελικού! Kαταθέτει έφεση η ΠΑΕ

Εξόντωση! Δυο αγωνιστικές σε κάθε παίκτη του Άρη για τα μετάλλια του τελικού! Kαταθέτει έφεση η ΠΑΕ.

Εξοντωτική ήταν η απόφαση της ΕΠΟ σε ότι αφορά το θέμα των μεταλλίων του τελικού – παρωδία που έγινε στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο Άρης κρίθηκε ότι δεν παρέλαβε τα μετάλλια μετά την λήξη του τελικού και τιμωρήθηκαν όλα τα μέλη της αποστολής που ήταν γραμμένα στο φύλλο αγώνα με δυο αγωνιστικές: ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ! Μια πρωτοφανής ποινή εξόντωσης του Άρη, τη στιγμή που οι κιτρινόμαυροι ισχυρίστηκαν ότι δεν κλήθηκαν για την παραλαβή των μεταλλίων αρχικά, ενώ τα παρέλαβαν στη συνέχεια.

Οι πέντε αγωνιστικές της τιμωρίας του Σουλεϊμάνοφ θα γίνουν επτά, οι δύο του Ζουλ θα γίνουν τέσσερις και η μία του Νταρίντα θα γίνει τρεις! Από ‘κει και πέρα, εκτός φυσικά από το σταφ, με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκαν οι Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Μάνου Γκαρθία, Σαμόρα, Μορόν, Ρόουζ, Παναγίδης, Βέλεθ, Αγοραστός, Φεράρι και Φετφατζίδης. Το ίδιο συνέβη και με τους Βερστράτε, Χουτεσιώτη και Ανσφαριφάρντ που έχουν αποχωρήσει.

Η ΠΑΕ Άρης θα καταθέσει έφεση προκειμένου να μην ισχύσει η εξοντωτική ποινή. Εφόσον ισχύσει και μετά την έφεση η ποινή, τότε ο Άρης μπαίνει μέσα σε μια απίστευτη δίνη!

Επίσης, να σημειωθεί ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης τιμωρήθηκε με 20 μέρες απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, καθώς και με 10.00ο ευρώ πρόστιμο.

To Top