Ενός λεπτού σιγή για τον Μπάλντοκ στη Γενική Συνέλευση της ECA

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στη Λεωφόρο Συγγρού διεξάγεται η Γενική Συνέλευση της ECA και σήμερα οι εργασίες σταμάτησαν για ένα λεπτό, προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ και όλων όσοι έφυγαν από τη ζωή το τελευταίο διάστημα. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του διεθνούς παίκτη του Παναθηναϊκού ήταν το θέμα συζήτησης όσων βρίσκονται στη Γενική Συνέλευση.

Τόσο ο Γιάννης Βρούτσης όσο και ο Αλεκσάντερ Τσέφεριν εξέφρασαν τα συλληπητήριά τους. Η ECA τίμησε τη μνήμη του Μπάλντοκ αλλά και άλλων προσωπικοτήτων του ποδοσφαίρου που έφυγαν μέσα στο 2024 από τη ζωή.

Το όνομα του Τζορτζ Μπάλντοκ, του Κώστα Νεστορίδη, καθώς και του Στάθη Χατζηλάμπρου που σκοτώθηκε πρόσφατα σε τροχαίο, ήταν ανάμεσα σε εκείνα που πέρασαν από την οθόνη της συνέλευσης σε μαύρο φόντο, κατά τη διάρκεια του ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε για να τιμηθεί η μνήμη τους.

Μεταξύ των φωτογραφιών ήταν κι αυτές των Μενότι, Νέεσκενς και Σκιλάτσι, οι οποίοι έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο.

To Top