ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενωμένος όλος ο Άρης, η ομάδα πεισμωμένη από τις ανήθικες επιθέσεις, ετοιμάζεται για το νέο “τρίποντο”

Έγινε ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή ότι όλος ο Άρης συνεχίζει ενωμένος την πορεία του, παρά τις τρικλοποδιές, τα εμπόδια και τις ανήθικες επιθέσεις.

Ο Άρης θέλει να προχωρήσει και θα προχωρήσει. Όσο το θέμα των καταγγελιών για δωροδοκία περνάει στα χέρια της δικαιοσύνης η ομάδα συνεχίζει ανεπηρέαστη αγωνιστικά και έχει στο μυαλό της μόνο το νέο “τρίποντο” με την αυλαία του 2020.

Η ΠΑΕ έστειλε το μήνυμα της με την ανακοίνωση που εξέδωσε καταγράφοντας το τοπίο: “Με απειλές και ανήθικες επιθέσεις σε βάρος του Μάριου Σιαμπάνη επιχειρούν να παραπλανήσουν τους οπαδούς τους και να δικαιολογήσουν τα λάθη τους και την ανεπάρκειά τους, ώστε να συγκρατήσουν την οργή τους”, ενώ ξεκαθάρισε “Ξεχάστε τον ΑΡΗ που ξέρατε. Θα τα «λέμε» από εδώ και πέρα όπου θέλετε. Και να το συνηθίσετε. Γιατί από εδώ και πέρα το «έργο» έτσι θα πηγαίνει. Όχι μόνο δεν θα υποκύψουμε σε απειλές και εκβιασμούς, αλλά θα μας βρίσκετε μπροστά σας. Τα πράγματα θα γίνουν πιο δυσάρεστα για εσάς. Ετοιμαστείτε για «σκληρό ροκ», αφού έτσι θέλετε να «παίξουμε». Η οικογένεια του ΑΡΗ είναι πιο ενωμένη από ποτέ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ”!

Μέσα σε αυτό “κάδρο”, ο Άκης Μάντζιος, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες παραμένουν μια γροθιά και σκέφτονται μόνο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Το αναφέραμε από την πρώτη στιγμή. Όλοι είναι στο πλευρό του Μάριου Σιαμπάνη. Όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του, έχουν υψώσει ασπίδα προστασίας στον 21χρονο τερματοφύλακα, από την “βρωμιά” συγκεκριμένης απόχρωσης σε αυτή την πόλη. Οι παίκτες του Άρη έχουν αντιληφθεί πλήρως τι συμβαίνει, το ίδιο φυσικά και το τεχνικό τιμ. Οι Έλληνες φρόντισαν να βάλουν για τα καλά στο κλίμα και τους ξένους, που καταλαβαίνουν σιγά σιγά πως μερικά πράγματα λειτουργούν, ύπουλα και βρώμικα, σε αυτή την πόλη. Όλοι είναι στο πλευρό του και κανείς δεν θα τον αφήσει να επηρεαστεί ψυχολογικά, απ΄όλο αυτό που συμβαίνει.

Από κει και πέρα, είναι ξεκάθαρο ότι όλοι δείχνουν πεισμωμένοι. Στόχος η νίκη στην Κρήτη με το ίδιο πάθος και την ίδια αποτελεσματικότητα. Μια ακόμη νίκη ενάντια σε όλους.

 

.

To Top