Εντός έδρας “μάχη” για τον Άρη με Αστέρα – Δοκιμασία για τον Ολυμπιακό στη Λαμία

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Άρης φιλοξενεί τον Αστέρα Aktor, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Λαμία και ο Παναιτωλικός κοντράρεται με τον Πανσερραϊκό.

Ο Άρης στις 20:00 δίνει το πρώτο παιχνίδι του φέτος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Αστέρα Aktor, ωστόσο δεν θα έχει τη βοήθεια των οπαδών του, αφού είναι τιμωρημένος. Οι «κίτρινοι» έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, με καλές εμφανίσεις και 4 βαθμούς εκτός έδρας, όμως ξέρουν πως οι Αρκάδες είναι επικίνδυνη ομάδα.

Μισή ώρα νωρίτερα, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στη Λαμία από των ομώνυμη ομάδα θέλοντας να κάνει το “3 στα 3” στις νίκες. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει δείξει ήδη τα… δόντια έχει της, καθώς καταφέρει να συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ προέρχεται από την ισοπαλία με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Στις 22:00 στο Αγρίνιο αναμετρώνται οι δύο ομάδες που δεν έχουν καταφέρει να πάρουν βαθμό ως τώρα, ήτοι ο Παναιτωλικός και ο Πανσερραϊκός. Και οι δύο έχουν κάνει καλές εμφανίσεις έως τώρα, αλλά τους στοίχισαν τα λάθη και θα παλέψουν για τη νίκη.

Το σημερινό πρόγραμμα:

19:30 Λαμία-Ολυμπιακός Cosmote Sport 1
20:00 Άρης-Αστέρας Aktor Novasports Prime
22:00 Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός Cosmote Sport 2

To Top