Ενρίκε: «Το ξεκίνημα της σεζόν γενικά ήταν πιο θετικό από όσο φανταζόμουν»

H υπεράσπιση του τίτλου της στη Ligue 1 αποδεικνύεται ήδη πρόκληση  για την  Παρί Σεν Ζερμέν η οποία έχει χάσει επίσης έναν από τους δύο αγώνες της στο Champions League, αλλά ο Λουίς Ενρίκε είναι ικανοποιημένος με την κατάσταση της ομάδας του στην αρχή της σεζόν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, αλλά οι δύο ισοπαλίες σε  επτά παιχνίδια επέτρεψαν στη Μονακό να πάρει προβάδισμα δύο βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Λουίς Ενρίκε που δεν σχολιάζει τα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης σχετικά με ην ανανέωση του συμβόλαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι να υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση από το σύλλογο, παρέμεινε αισιόδοξος καθώς η ομάδα του προετοιμάζεται για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τη Στρασμπούρ:

«Το ξεκίνημα της σεζόν γενικά ήταν πολύ θετικό, ακόμα πιο θετικό από όσο φανταζόμουν», είπε ο Λουίς Ενρίκε σήμερα (18/10) σε συνέντευξη Τύπου.

«Σε όλη τη σεζόν, δεν είναι μια γραμμική διαδικασία, υπάρχουν καλύτερες στιγμές και λιγότερες καλές στιγμές. Δεν έχουμε περάσει ακόμα άσχημα. Θα θέλαμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό στο ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

To Top