Ενημερώνει ο Μπιτσαξής την αστυνομία, «ζεσταίνονται» οι… μηχανές για την Ξάνθη

Μετά την άμεση αντίδραση της ΠΑΕ Άρης και την επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος της Θανάσης Αθανασιάδης προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή, ο τελευταίος απάντησε θετικά, πήρε «πάνω» του το θέμα και έτσι οι κίτρινοι θα πάρουν 1.300 εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής στην Ξάνθη. Το μόνο που απομένει είναι να ενημερώσει ο ΓΓΑ και επίσημα την αστυνομία, ώστε να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο. «Ζεσταίνονται» οι… μηχανές.

Όπως είναι γνωστό, από τη σύσκεψη της Τρίτης για τα μέτρα τάξης στην Ξάνθη αυτό που προέκυψε ήταν ότι: 

1
. Η διοίκηση της Ξάνθης ήταν θετική για τη μετακίνηση των οπαδών του Άρη στα Πηγάδια.

2. Προέβλεπε μάλιστα να δοθεί το πέταλο των φιλοξενούμενων στους κιτρινόμαυρους.

3.
 Η αστυνομία επέμενε στην απαγόρευση της μετακίνησης και είναι αρνητική.
Φυσικά το θέμα ήταν και ηθικό, αλλά και ουσιαστικό, μια και υπάρχει το προηγούμενο της έγκρισης των μετακινήσεων για τις εκδρομές των οπαδών του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ!

Η ΠΑΕ Άρης αντέδρασε άμεσα και με επιστολή της μέσω του προέδρου της Θανάση Αθανασιάδη ζητούσε να επιτραπεί η μετακίνηση οπαδών στην Ξάνθη, από τη στιγμή που η γηπεδούχος ομάδα συναινεί.

Ακόμη γινόταν αναφορά, για τα οφέλη μίας οργανωμένης μετακίνησης αφού η Ξάνθη δεν απέχει και πολύ από την Θεσσαλονίκη και αρκετός κόσμος θα δώσει το παρών μεμονωμένα. 
Την ίδια ώρα, υπήρχε η δέσμευση πως θα χρησιμοποιηθεί ικανός αριθμός σεκιούριτι που θα μισθώσει η ΠΑΕ Άρης, αλλά και νομικοί ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά… 

Τελικά, ο ΓΓΑ απάντησε θετικά, είπε το δίκαιο «ναι» και έτσι άρθηκε και η προκλητική στάση της αστυνομίας, η οποία είχε ανάψει κόκκινο φως αρχικά! Με αυτό το δεδομένο, στους φιλάθλους του Άρη θα διατεθούν 1.3000 εισιτήρια στο πέταλο των Πηγαδιών που προορίζεται για τους φιλοξενούμενους.

Αρκεί να στείλει και επίσημα σήμερα την έγκρισή του ο Μπιτσαξής στην αστυνομία. Οι… «μηχανές» άρχισαν να ζεσταίνονται προκειμένου οι φίλαθλοι του Άρη να μετατρέψουν τα Πηγάδια σε Κλεάνθης Βικελίδης.
Οι λεπτομέρειες της μετακίνησης και της διάθεσης των εισιτηρίων θα γίνουν γνωστές σύντομα.

To Top