“Εμφύλιος” στον Παναθηναϊκό, μετά το ξεμπρόστιασμα Κωνσταντίνου και νέα ομολογία: “Θέλαμε και θέλουμε ΟΑΚΑ”!

“Εμφύλιος” στον Παναθηναϊκό, μετά το ξεμπρόστιασμα από Κωνσταντίνου και άρον-άρον διάψευση της ΠΑΕ με νέα ομολογία: “θέλαμε το ΟΑΚΑ”!

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν με φόντο τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Όλα τα περί κάμερας, τουρνικέ και αστυνομίας αποδεικνύονται φούμαρα, αφού άλλη είναι η αλήθεια και την έχουμε επισημάνει. Ο Παναθηναϊκός λόγω της διαμάχης των οπαδών του με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν ήθελε φιλάθλους στον τελικό και το πέτυχε με τις… πλάτες ή έστω την ανοχή της ΕΠΟ.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, εμβληματική μορφή της αθηναϊκής ομάδας τους ξεμπρόστιασε ομολογώντας δημόσια ότι: “Ο Αλαφούζος δεν ήθελε κόσμο στον τελικό, γιατί υπάρχει πρόβλημα στον Παναθηναϊκό”.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν συναγερμό εν μέσω “εμφυλίου” στον Παναθηναϊκό και ήρθε η διάψευση της αθηναϊκής ΠΑΕ που ομολογεί ωμά, ότι ήθελε και πίεζε και χρηματοδοτούσε (!) για να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ, ενώ κάτι ανάλογο δεν έκανε (γιατί δεν ήθελε) με το Πανθεσσαλικό. Μάλιστα το χαρακτηρίζουν μικρό ένα στάδιο χωρητικότητας 23.000!

Όπως αναφέρουν στον Παναθηναϊκό σε πλήρη σύγχυση:

”Για τον τελικό του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι πρέπει να είναι γιορτή και επομένως να γίνεται με κόσμο, πάντα με τις ενδεδειγμένες προϋποθέσεις. Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ χρηματοδότησε την εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να διεξαχθεί ένας τελικός γιορτή με κόσμο και ασφάλεια στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας.

Αντί αυτού η ΕΠΟ εμμένει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ένα μικρό γήπεδο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας. Ελπίζουμε έστω και την ύστατη ώρα η ΕΠΟ και ο Άρης να αντιληφθούν ότι ο τελικός πρέπει να γίνει με φιλάθλους στο ΟΑΚΑ.

Επιπλέον για το σύνολο των δηλώσεων του κ. Κωνσταντίνου, οι απόψεις του αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας χωρίς γνώση της πραγματικότητας. Φυσικά δεν έχει την παραμικρή σχέση ή επαφή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού”.

 

To Top