Εμπαπέ: Αποχαιρέτησε την Παρί, αλλά… ούτε κουβέντα για Ρεάλ στα βραβεία της Ligue 1

Για πέμπτη διαδοχική χρονιά ο Κιλιάν Εμπαπέ αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του γαλλικού πρωταθλήματος. Παραλαμβάνοντας το βραβείο του ο φορ της Παρί επιβεβαίωσε πως αποχωρεί από την ομάδα, αλλά δεν είπε κουβέντα για τη Ρεάλ. Πάντως η συμφωνία είναι δεδομένη και αναμένεται να ανακοινωθεί μεταξύ του τελικού του Champions League (1/6) και της έναρξης του Euro (14/6).

«Ευχαριστώ την ομάδα, τον προπονητή, το σταφ, τους γιατρούς, όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, τον πρόεδρο, τους μετόχους και τον Εμίρη του Κατάρ που ήρθε να με πάρει όταν ήμουν 18. Πλέον γυρίζω σελίδα στη ζωή μου και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτά που έρχονται, αλλά είναι ένα διαφορετικό κεφάλαιο. Σας ευχαριστώ όλους, θα μου λείψετε. Θέλω να ευχαριστήσω και την οικογένειά μου, που ήταν μαζί μου στις καλές και τις κακές στιγμές», τόνισε από το βήμα.

Στη μεικτή ζώνη, αργότερα, ρωτήθηκε για τη Ρεάλ αλλά απέφυγε να απαντήσει. «Δεν είναι αυτό το θέμα απόψε. Το μόνο που πρέπει να ξέρετε τώρα είναι πως αποχωρώ από την Παρί. Για όλα τα υπόλοιπα, υπάρχει χρόνος να τα μάθετε», ανέφερε.

To Top