Εκτός ο Αλίν για την ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να αφήνει εκτός 12αδας τον Ναχίμ Αλίν, ως έβδομο ξένο στο ρόστερ.

Η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος περιλαμβάνει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, με τον προπονητή της Ένωσης να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Στην αποστολή μάλιστα είχε 13 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους και 7 ξένους. Ο Σάλε θα αποφάσιζε για τον παίκτη που θα έμενε εκτός το πρωί του Σαββάτου, έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία για το παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο.

Ο παίκτης που έμεινε εκτός εξάδας ξένων για την ΑΕΚ είναι ο Ναχίμ Αλίν, με τον ρούκι να είναι ο έβδομος ξένος. Από την στιγμή που δεν υπήρχαν προβλήματα και απρόοπτα της τελευταίας στιγμής, ο Σάκοτα πήρε την απόφαση να αφήσει εκτός τον Αλίν, που εξ αρχής ήταν το φαβορί για να κοπεί.

Αυτό σημαίνει πως σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν υπάρχει μια αλλαγή στην κιτρινόμαυρη 12αδα, με τον Γιώργο Φίλλιο να παίρνει τη θέση του Αλίν στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Οι ξένοι της ΑΕΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα είναι οι: ΡαϊΚουάν Γκρέι, Πρέντις Χαμπ, Σι Τζέι Μπράις, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Γκραντ Γκολντεν και Χάντερ Χέιλ.

To Top