Εκτός μάχης ο Ακόστα, ετοιμάζει… αντίδοτο ο Μασάδο

Δεν τα κατάφερε να προπονηθεί σήμερα ο Νόε Ακόστα και οι όποιες ελπίδες είχε για συμμετοχή στο κυριακάτικο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια, εκμηδενίστηκαν. Ο Μανουέλ Μασάδο αναζητεί πλέον τον αντικαταστάτη του.

Η σημερινή προπόνηση του Άρη έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, λόγω της χιονόπτωσης. Ο Ισπανός αριστερός χαφ δήλωσε… αδυναμία του να λάβει μέρος και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, αναγκάζοντας πλέον τον Πορτογάλο προπονητή να αναζητεί πλέον τον αντικαταστάτη του ενόψει Ξάνθης.

Στη διάθεση του Μασάδο υπάρχουν αρκετές επιλογές για την αριστερή πτέρυγα, με τον Γιώργο Κατίδη να είναι η πρώτη επιλογή, αν και από κει και πέρα υπάρχουν και οι περιπτώσεις του Κώστα Καπετάνου και υπό προϋποθέσεις του Καρίμ Σολτάνι και του Κάρλος Τόχα. Ο πρώτος από τη στιγμή που έμεινε, ενδεχομένως να πάρει μια ακόμη (από τις πολλές…) ευκαιρία και ο δεύτερος εφόσον είναι 100% καλά.

Σε κάθε περίπτωση η τελευταία δυνατή προπόνηση της Παρασκευής, θα κρίνει πολλά, αναφορικά με τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ακόστα, σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Ισπανός ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας…

Από κει και πέρα απόντες για την Ξάνθη είναι ο τιμωρημένος Γιαννιώτα και οι τραυματίες Παπαστεριανός (ξεκίνησε τρέξιμο), Σηφάκης.

 

To Top