Εδώ «γελάνε»! Ο… φιλοπαοκτσής Σιδηρόπουλος σφυρίζει στην Τούμπα!

Εδώ γελάνε! Ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να σφυρίξει το ΠΑΟΚ Άρης την Κυριακή στην Τούμπα. Ο διαιτητής που έχει 2 στα 2 σε ότι αφορά τις κακές διαιτησίες σε βάρος του Άρη, υποστηρικτής του του ΠΑΟΚ (!) και καλός φίλος του Θόδωρου Ζαγοράκη, καλείται να αποδώσει δικαιοσύνη στο ντέρμπι! 

Ο ρέφερι από τα Δωδεκάνησα θα έχει βοηθούς τους Γρηγόρη Πάνου Αχαΐας, Δημήτρη Τάτση Ηπείρου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Στυλιάρας Αιτωλοακαρνανίας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χαλκιδιώτης Γιώργος Μπίκας. 
 
Ο Σιδηρόπουλος είναι ο διαιτητής που έχει αφήσει φέτος με πολλά παράπονα τους κίτρινους. Πιο χαρακτηριστική η περίπτωση, όταν ο Άρης πήγε να παίξει σχεδόν όλη τη χρονιά στο Περιστέρι, για το Κύπελλο. Με τα σφυρίγματά του, δεν επέτρεψε στους «κίτρινους» να βγαίνουν από την περιοχή τους. Ασταμάτητα φάουλ εκτός περιοχής και ανοχή στο σκληρό παιχνίδι των παικτών του Ατρομήτου στον Νέρι Καστίγιο κυρίως. 

Παράλληλα ο συγκεκριμένος διαιτητής της αναμέτρησης χαρίστηκε στον Σκόνδρα, τον οποίο άφησε στο παιχνίδι ως το τέλος, όταν και ο αρχηγός του Ατρόμητου, κέρδισε με αντιεπαγγελματικό τρόπο την αποβολή του Καστίγιο με δεύτερη κίτρινη. Ο 28χρονος επιθετικός του Άρη δέχτηκε δύο κίτρινες στο παιχνίδι, επειδή οι αντίπαλοί του… τον χτύπησαν και τον εκνεύρισαν τουλάχιστον δέκα φορές, δίχως ο ίδιος να ανταποδώσει! 

Παράλληλα, ο Σιδηρόπουλος φέρεται να διατηρεί… βαθύτατη φιλία με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Σιδηρόπουλος μπορεί να υπάγεται στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου, αλλά οι ρίζες του είναι από την Θεσσαλονίκη και όσοι τον γνωρίζουν σημειώνουν ότι η αγαπημένη του ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτός ο διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το κρίσιμο παιχνίδι του Άρη στην Τούμπα, το οποίο θα κρίνει πολλά το εισιτήριο της Ευρώπη… Το λιγότερο που πρέπει είναι να δηλώσει ο ίδιος κώλυμα.

Εξάλλου, ο Σιδηρόπουλος έπαιξε και στο Άρης – Ολυμπιακός (2-3) όπου οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν τρεις φορές το ένα γκολ, με κόρνερ που προήλθε από ανάποδο πλάγιο κι άλλα δύο από ανύπαρκτα φάουλ (είχε σφυρίξει δεκάδες φορές έξω από την περιοχή του Άρη, ο οποίος όταν μείωσε δεν πάτησε λόγω σφυρίχτρας ποτέ περιοχή)! Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε την ευαισθησία που δείχνει όταν διευθύνει παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ (όπως το φετινό των «ασπρόμαυρων» με την ΑΕΚ).

Ο Γιώργος Δούρος με τον Θανάση Μπριάκο έριξαν τις… μάσκες της ισονομίας, στέλνοντας έναν διαιτητή, ο οποίος έχει αποδεδειγμένα δημιουργήσει προβλήματα στον Άρη.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Σάββατο 18/2

Εργοτέλης-Παναθηναϊκός (17:15)
Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας) 
Βοηθοί: Γούκος (Ηπείρου), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
Τέταρτος: Aριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος (Γρεβενών) 
Βοηθοί: Ποντίκης (Πρέβεζας), Δημητριάδης (Καστοριάς)
Τέταρτος: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

ΑΕΚ-ΟΦΗ (19:30)
Διαιτητής: Γιώργος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας) 
Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Ελευθερίου (Αθηνών)
Τέταρτος: Γεράσιμος Ντίτσος (Πρέβεζας)

Κυριακή 19/2

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος (15:00)
Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών) 
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)
Τέταρτος: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός (15:00)
Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας) 
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)
Τέταρτος: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Ολυμπιακός-Πανιώνιος (17:15) 
Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας) 
Βοηθοί: Αναστόπουλος, (Αρκαδίας), Κωσταράς (Αιτωλ/νίας)
Τέταρτος: Γεώργιος Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Κέρκυρα-Δόξα Δράμας (17:15)
Διαιτητής Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Μαγιάνης (Άρτας)
Τέταρτος: Γεώργιος Φουκάκης (Ηρακλείου)

ΠΑΟΚ-Άρης (19:30)
Διαιτητής Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) 
Βοηθοί: Πάνου (Αιτωλ/νίας), Τάτσης (Ηπείρου)
Τέταρτος: Δημήτριος Στυλιαράς (Αιτωλ/νίας)

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top