«Είχα κι άλλες προτάσεις, πριν έρθω στον Άρη»

Πρόταση και από άλλη ελληνική ομάδα, πριν προκύψει το ενδιαφέρον του Άρη, υπονόησε ότι είχε δεχθεί ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, σε άλλη μια συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του, κάνοντας μια ιδιότυπη προσωπική ανασκόπηση του 2011.

Η χρονιά που φεύγει ήταν περιπετειώδης για τον Πολωνό προπονητή, ο οποίος άλλαξε τρεις ομάδες μέσα σε λίγους μήνες, περνώντας από τη Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ στη LKS Λοντζ και κατόπιν στον Άρη. Στην συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα sport.pl, μία ημέρα πριν δημιουργηθεί το ζήτημα περί υποτιθέμενης αποχώρησής του από τους «κίτρινους», ο 39χρονος τεχνικός μίλησε περισσότερο για όσα άφησε πίσω του στην Πολωνία.

Χαρακτήρισε την άφιξή του στον Άρη ως «άλλη μια ενδιαφέρουσα εμπειρία στην προπονητική μου καριέρα» και αποκάλυψε πως «στο ξεκίνημα της παρουσίας μου στη LKS Λοντζ είχα δυο – τρεις προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά ο σύλλογος μου ζήτησε να περιμένω. Στο τέλος, κατέληξα σε διαφορετική ομάδα από εκείνες με τις οποίες είχα συζητήσει νωρίτερα».

Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου, αν κάποια από αυτές τις προγενέστερες προτάσεις προερχόταν από άλλον ελληνικό σύλλογο, ο Πρόμπιερζ απάντησε διπλωματικά, αλλά και με αφοσίωση στον Άρη: «Τώρα πλέον δεν έχει σημασία»…

Εξάλλου, με αφορμή μια ερώτηση για το μέλλον της LKS Λοντζ, ο Πολωνός τεχνικός αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στην σημασία που δίνει στην αυτοθυσία των ποδοσφαιριστών του: «Για μένα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι η δουλειά. Μπορεί οι παίκτες να κάνουν λάθη μέσα στο παιχνίδι, αλλά αν δουλεύουν έντιμα, αν προσπαθούν και δεν σταματούν να τρέχουν μέσα στο γήπεδο, τότε δεν θα ακούσουν ποτέ άσχημη λέξη από μένα».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top