Είναι καλύτερος, τον κερδίζει σήμερα (19.00) και τον «τελειώνει»!

Νίκη και αν είναι δυνατόν με διαφορά +6 πόντους αναζητάει σήμερα (19.00) ο Άρης απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχεται στο Αλεξάνδρειο. Αν καταφέρει τον “διπλό” στόχο που έχει, τότε θα έχει θέσει νοκ άουτ τον Δικέφαλο από την διεκδίκηση της 6ης θέσης και θα συνεχίσει την πορεία του για μια καλύτερη συνέχεια στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πέρα από το γόητρο που πάντοτε είναι επιπλέον κίνητρο σε αυτά τα παιχνίδια, ο Άρης “καίγεται” να κερδίσει για να κάνει άλλο ένα βήμα προς την είσοδο στην πρώτη εξάδα και να συνεχίσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος από τις περασμένες αγωνιστικές.

Οι κίτρινοι έχουν το ευνοϊκότερο πρόγραμμα από τις ομάδες που διεκδικούν την 6η θέση, την Καβάλα και τον ΠΑΟΚ, και έχει και έναν αγώνα περισσότερο να δώσει!

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Άρης σήμερα είναι πολύ καλύτερος από τον ΠΑΟΚ, που έχει αλλάξει όλη την πεντάδα του (Ράιτ, Καλαμπόκης, Γκίντενς, Γκορί, Αντριουσκεβίτσιους έφυγαν), στηρίζεται στον Δήμο Ντικούδη και έναν άπειρο Σέρβο πλέι μέικερ (Ντούβνιακ), δεν έχει τις λύσεις και την ποιότητα του Άρη. Μπορεί να έχει φύγει ο Τζέιμς, αλλά ο Άρης έχει – σε σχέση με τον ΠΑΟΚ – μια πολύ πιο πλήρη ομάδα και σαφώς πιο έμπειρη με την παρουσία του Τσαλδάρη, του Ταπούτου, του Βεργίνη, ακόμα και του Ντέιβις.

Το θετικό για τον Αλεξανδρή είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με απουσίες ή τραυματισμούς και όλες τις μέρες της προετοιμασίας για τον συγκεκριμένο αγώνα προπονήθηκαν άπαντες σε κανονικούς ρυθμούς.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top