Είδε τη νίκη του Ολυμπιακού ο Μασάδο

Σαφές προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ πήρε ο Ολυμπιακός, που κέρδισε στην Ουκρανία τη Μέταλιστ Χάρκοβο με 0-1, τρεις μέρες πριν υποδεχθεί τον Άρη, σε μια αναμέτρηση που παρακολούθησε τηλεοπτικά ο Μανουέλ Μασάδο, βγάζοντας τα δικά του συμπεράσματα για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκαναν σπουδαία εμφάνιση και έπαιξαν… φουλ άμυνα απέναντι στην κορυφαία επίθεση του Γιουρόπα Λιγκ, καταφέρνοντας να κρατήσουν ανέπαφη την εστία του Μέγερι. Μάλιστα, στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν στάθηκαν ιδιαίτερα τυχεροί, αφού ο Φουστέρ εκμεταλλεύθηκε την άστοχη έξοδο του Γκοριάνοφ και πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 50′ μετά από σέντρα του Μιραλάς, δίνοντας σημαντικό πλεονέκτημα στους Πειραιώτες ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (15/03) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

MΕΤΑΛΙΣΤ: Γκοριάνοφ, Βιγιάγκρα, Τορσιλιέρι, Έντμαρ, Φινίνιο (62′ Ψενίτνσιχ), Κλέιτον Ζαβιέ, Γκουέι, Σόσα, Μπλάνκο (62′ Τέπιτς), Τάισον, Κριστάλδο (83′ Μάρλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν (77′ Μοντέστο), Φουστέρ (79′ Χολέμπας), Μιραλάς (89′ Αμπντούν), Τζιμπούρ.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top