Δώνης: «Μου είχε γίνει πρόταση από τον Άρη»

Την αποκάλυψη ότι είχε δεχθεί πρόταση από τον Άρη την σεζόν 2008-09 έκανε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι του είχε γίνει κρούση από τους «κίτρινους» μετά την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

«Είχα πρόταση από τον Άρη μόλις αποχώρησα από την ΑΕΚ το Νοέμβριο του 2008», είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» ο νυν προπονητής του Ατρομήτου, στον πάγκο του οποίου βρίσκεται από τον Απρίλιο του 2009.

Ο Δώνης άφησε έτσι να εννοηθεί ότι είχε προσεγγιστεί για να αποτελέσει διάδοχο του Κίκε Ερνάντεθ, που διένυε τη δεύτερη θητεία του στη Θεσσαλονίκη και τελικά αντικαταστάθηκε από τον Ιομάρ Μαζίνιο τον Ιανουάριο του 2009.

Ο τεχνικός του 3ου στη βαθμολογία Ατρομήτου σχολίασε επίσης, αναφερόμενος στον φετινό Άρη: «Με βάση το ρόστερ που διαθέτει, περίμενα τον Άρη καλύτερο φέτος».

Παράλληλα, εκτίμησε ότι η ομάδα του, που έχει 43 βαθμούς (10 περισσότερους από τον Άρη), θα χρειαστεί άλλους πέντε – έξι για να εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ: «Πιστεύω ότι το όριο για την είσοδο στα πλέι οφ θα είναι οι 48 βαθμοί».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top