ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δώνης καλεί Φαμπιάνο στη Σαουδική Αραβία

Αρνητική θα είναι εκτός απροόπτου η απάντηση του Φαμπιάνο στην πρόταση που του έχει καταθέσει ο Άρης για να ανανεώσει το συμβόλαιό του για 2+1 χρόνια, όπως έγινε γνωστό ότι ήταν η τελική πρόταση των κιτρινόμαυρων.

Ο λόγος έχει να κάνει με το ενδιαφέρον που εκδήλωσε η Αλ Χαλίζ, ομάδα της Σουδικής Αραβίας στην οποία έχει συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Δώνης.

Ο Έλληνας τεχνικός ήδη έχει επικοινωνήσει με την πλευρά του παίκτη και του έχει μεταφέρει την επιθυμία να τον πάρει στην νέα του ομάδα, έχοντας αρχίσει τον σχεδιασμό της. Μάλιστα τα χρήματα που φέρεται να προσφέρει στον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό για συμβόλαιο δυο χρόνων, αγγίζουν τα 2.οοο.000 ευρώ.

Να σημειώσουμε ότι η πρόταση του Άρη αφορούσε τριετές συμβόλαιο (2+1 χρόνων) με το τελικό ποσό να φθάνει το 1.800.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Την ίδια ώρα, ο Άρης βρίσκεται στη διαδικασία ενεργοποίησης του plan B, έχοντας στραφεί στην αναζήτηση στόπερ, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Μπράμπετς, Ρόουζ και Βέλεθ.

To Top