Δύο μεταγραφές για τον Άρη

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση των νεαρών αθλητριών βόλεϊ, Τζέσικα Μάρκου και Άντζελα Κουμπία από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, με ελεύθερη μεταγραφή.

 Η Τζέσικα Μάρκου γεννήθηκε το 1998, έχει ύψος 1.85μ. και αγωνίζεται στη θέση της ακραίας. Ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στο Ποσειδώνα Μηχανιώνας το 2008 και συμμετείχε σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου με μεγάλη επιτυχία. Κατά την περσινή περίοδο συνέβαλε σημαντικά στην αξιοπρόσεκτη πορεία των τμημάτων υποδομής του Ποσειδώνα σε παγκορασίδες και κορασίδες. Από το 2012 συμμετέχει στα κλιμάκια Θεσσαλονίκης και φέτος συμμετείχε στη προεθνική ομάδα.

Η Άντζελα Κουμπία γεννήθηκε το 1998, έχει ύψος 1.83μ. και αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής. Ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στο Ποσειδώνα Μηχανιώνας το 2009 και συμμετείχε σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου με μεγάλη επιτυχία. Κατά την περσινή περίοδο, όπως και η Τζέσικα, συνέβαλε σημαντικά στην αξιοπρόσεκτη πορεία των τμημάτων υποδομής του Ποσειδώνα σε παγκορασίδες και κορασίδες. Από το 2012 συμμετέχει στα κλιμάκια Θεσσαλονίκης.

Πηγή: arisac.gr

To Top