ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυνατό “κρας τεστ” του Άρη κόντρα στην Χάποελ Τελ Αβίβ (20:30, PRESSARIS LIVE)

“Κρας τεστ”, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων αποτελεί για τον Άρη το σημερινό (12/09, 20:30, PRESSARIS LIVE) φιλικό με την Χάποελ Τελ Αβίβ, που θα γίνει στο “Nick Galis Hall”.

Μπορεί το τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας των κιτρινόμαυρων, πριν από την πρεμιέρα του EuroCup, να διεξάγεται την ερχόμενη Πέμπτη (19/09) κόντρα στην Καρδίτσα, όμως ο αποψινός αγώνας προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα, παρότι ο Γιάννης Καστρίτης δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι σε όλους τους παίκτες του.

Απέναντι στον Άρη βρίσκεται μια ομάδα, που έχει κάνει μια τεράστια επένδυση, αποκτώντας παίκτες, όπως ο Πάτρικ Μπέβερλι, ο Τζόναθαν Μότλεϊ και ο Μπρούνο Καμπόκλο.

Στις τρεις αυτές ηχηρές μεταγραφές, οι οποίες προκάλεσαν αίσθηση σε ολόκληρη την Ευρώπη και καθιστούν την ισραηλινή ομάδα φαβορί για την κατάκτηση του EuroCup και ικανή να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, προστίθενται μεταξύ άλλων και οι πολύ έμπειροι και γνώριμοι στους Έλληνες φιλάθλους, Τζο Ράγκλαντ, Μπεν Μπέντιλ και Μάρκους Φόστερ.

Ο Στέφανος Δέδας έχει στη διάθεση του ένα πανίσχυρο ρόστερ, που θα δώσει σήμερα το τελευταίο φιλικό, ενόψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης, στο πλαίσιο του Super Cup.

Αντίθετα, όπως ανέφερε χθες το PRESSARIS, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν και πάλι με απουσίες, αφού ο Ντιμόι Χοτζ, παρότι προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα δεν αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, διότι ο 42χρονος προπονητής δεν θέλει να ρισκάρει με την παρουσία του σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Σε ό,τι αφορά τον Τρέι Γούντμπερι προβλέπεται να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής, πραγματοποιώντας το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη.

To Top