“Δουλεύουμε πάνω στην ψυχολογία”

O ψυχολόγος του Άρη, Θάνος Ζαχαρέλης, που βρίσκεται στο Πράβετς όπου η ομάδα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στον τομέα της ψυχολογίας των παικτών.

Ο κ. Ζαχαρέλης μίλησε στον “Αρένα”. Αναλυτικά όσα είπε:
«Τη φετινή χρόνια είμαι από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Είπαμε να δοκιμάσουμε την εφαρμογή της ψυχολογίας και στην πρώτη ομάδα, μετά τις Κ17 και Κ20. Η ψυχολογία δεν είναι ένα κομμάτι που το δουλεύεις ατομικά. Αλληλεπιδρούν πολλά άτομα σε ένα χώρο άρα είναι και το ομαδικό κομμάτι. Βάζουμε στόχους και πορευόμαστε.

Τα πάντα εξαρτώνται από τις ανάγκες που υπάρχουν. Αν υπάρχει σημαντικός τραυματισμός, μπορεί να είναι και ψυχολογικό θέμα , όπως να μείνει 5-6 μήνες εκτός κάποιος. Ένας παίκτης θέλει συμπαράσταση που μπορεί να δοθεί και από τον ψυχολόγο.

Ευτυχώς δεν έχουν υπάρξει σημαντικοί τραυματισμοί. Το κλίμα είναι παρά πολύ καλό. Αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Δουλεύουμε αρκετά πάνω σε αυτό. Είναι λογικό να υπάρχει καλό κλίμα. Είμαστε σε μια φάση χωρίς πίεση και υπό διαμόρφωση. Δουλεύουμε πάνω στο θετικό κλίμα».

To Top