ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δοκιμές, φλυαρία και φιλική ισοπαλία (1-1) του Άρη με γκολ στο φινάλε κόντρα στην Ελμπασάνι

Ο Άρης των πολλών αλλαγών και δοκιμών έφερε ισοπαλία 1-1 με την Ελμπασάνι, στο πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους, παρουσιάζοντας ένα φλύαρο πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και ένα βελτιωμένο στο δεύτερο, βρίσκοντας δίχτυα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σαβέριο . 

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΒΑΣΙΚΟ

Ο Άκης Μάντζιος παράταξε ενδεκάδα δοκιμών και εκπλήξεων απέναντι στον αλβανικό σύλλογο. Με πολλά μεγάλα ονόματα να μένουν στα πιτς και πολλούς “νέους” να παίρνουν ευκαιρίες. Οι μόνες…αναγκαστικές αλλαγές που έκανε ο Έλληνας τεχνικός ήταν αυτές των Κουέστα και Σίστο καθώς αμφότεροι είχαν ενοχλήσεις και προφυλάχθηκαν από την αναμέτρηση.

Αναλυτικά η αρχική ενδεκάδα ήταν: Κυριαζής, Μάγιο, Βέλεθ, Μπράμπετς, Παναγίδης, Πάρντο, Μοντόγια, Φετφατζίδης, Γκαρθία., Ντιαντί, Σαμόρα.

ΑΣΥΝΔΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Οι πολλές αλλαγές του Άκη Μάντζιου στο πρώτο ημίχρονο δεν βοήθησαν στην συνοχή της ομάδας, η οποία φάνηκε ασύνδετη και πέρα από κάποιες ατομικές ενέργειες ποδοσφαιριστών δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Αντιθέτως οι ποδοσφαιριστές της Αλβανικής ομάδας άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό. Η φιλοξενούμενη ομάδα κέρδισε το πρώτο της κόρνερ στο παιχνίδι, με τον Γκρέκα να νικάει τον Κυριαζή, μέσα από την μικρή περιοχή, βάζοντας το πόδι του και την μπάλα να χτυπάει και στο γόνατο του.

ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Άκης Μάντζιος πραγματοποίησε 8 αλλαγές κρατώντας μέσα στο παιχνίδι μόνο τους Κυριαζή, Μπράμπετς και Παναγίδη.

Συγκεκριμένα πέρασαν στο παιχνίδι οι  Ρόουζ, Φατόρε, Ζουλ, Σαβέριο, Πάβισιτς, Μορόν, Μόντσου, Σουλεϊμάνοφ

Ο Άρης του β μέρους εμφανίστηκε πιο βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Ένα σουτ του Σουλεϊμάνοφ και ένα του Πάβισιτς στο 49 και το 51 αντίστοιχα ήταν δύο πολύ καλές στιγμές για τους κιτρινόμαυρους, ενώ κινητικός ήταν και ο Μορόν ο οποίος προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για τους κιτρινόμαυρους.

Από το 70 και μετά και μετά τον τραυματισμό του Λουλάι, ο ρυθμός έπεσε, ενώ και η ζέστη δεν ευνόησε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Η μεγαλύτερη στιγμή για τον Άρη ήρθε  στο 85΄ με τον Μορόν να κάνει το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι κιτρινόμαυροι βρήκαν πάντως το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετά από σουτ που έγινε έξω από την περιοχή, ο Σαβέριο βρέθηκε μόνος στην μεγάλη περιοχή και νίκησε τον Τοτόσι για το 1-1.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ: Κυριαζής, Βέλεθ (46’ Ροζ), Μπράμπετς, Μοντόγια (46’ Ζουλ), Μάγιο (46’ Φατόρε), Πάρντο (46’ Πάβιτσιτς, 79’ Καραμανλής), Μανού Γκαρθία (46’ Μόντσου), Παναγίδης (66’ Σεβαστίδης), Φετφατζίδης (46’ Σουλεϊμάνοφ), Ντιαντί (46’ Σαβέριο), Σαμόρα (46’ Μορόν).

ΕΛΜΠΑΣΑΝΙ: Τοτόσι, Ζαίμι, Κάσα Α., Χασάνι (70’ Κάκι), Λίλα (86’ Χαλίλι), Κάσα Κ., Γκρέκα, Χίλα, Λουλάι (79’ Γκιόνι), Ντρος, Γκόμες (79’ Λέσι).

To Top