Διπλό τίτλου στο ντέρμπι μίσους για τη Ντόρτμουντ!

«Κάντε από τώρα την απονομή της σαλατιέρας», θα μπορούσαν κάλλιστα να φωνάξουν οι οπαδοί της Ντόρτμουντ μετά το σπουδαίο «διπλό» επί της Σάλκε με σκορ 2-1 στη «Φέλτινς Αρένα» του Γκελζενκίρχεν. Σε διάστημα τεσσάρων ημερών οι κιτρινόμαυροι ξεπέρασαν τα δυο σημαντικότερα εμπόδια στον δρόμο για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος στην «Μπουντεσλίγκα».

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Οι πρωταθλητές νίκησαν τη Μ. Τετάρτη τη Μπάγερν Μονάχου στο «Σίγκνταλ Ιντούνα Παρκ» και σήμερα κέρδισαν την τρίτη της βαθμολογίας Σάλκε, αφήνοντας με την όρεξη τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τους συμπαίκτες του. Η Ντόρμουντ θα πρέπει να επιδείξει τάσεις αυτοχειρίας για να μην σηκώσει το τρόπαιο της πρωταθλήτριας Γερμανίας.

Το γκολ του Φαρφάν στο 9′ πανηγυρίστηκε στο Γκελζενκίρχεν αλλά η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ απάντησε μετά από μερικά λεπτά και συγκεκριμένα στο 17΄με εξαιρετικό γκολ του Πίστσεκ έφερε τον αγώνα στα ίσια. Ο Κελ στο 63′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σκορπώντας θύελλα ενθουσιασμού στους οπαδούς της Ντόρτμουντ που βλέπουν την ομάδα τους να αγγίζει τον τίτλο.

ΣΑΛΚΕ: Ούνερσταλ, Ουτσίντα (86′ Μάρικα), Παπαδόπουλος, Μέτσελντερ, Φουχς, Τζόουνς, Μόριτς (68′ Χέγκερ), Φαρφάν, Ραούλ, Ντράξλερ (71′ Πούκι), Χούντελααρ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Σαντάνα, Πίστσεκ, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γκουντογκάν, Μπέντερ (46′ Κελ), Μπλαστσικόφσκι (81′ Πέρισιτς), Καγκάουα, Γκρόσκροϊτς (89′ Ογουομογέλα), Λεβαντόφσκι.

To Top