ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διερευνητική επαφή του Άρη με Χουάνκαρ, αναμονή της απάντησης του Σίλβα

Τις τελευταίες μέρες, ο Άρης έχει ήδη κινηθεί για την κάλυψη του αριστερού μπακ μια από τις λύσεις που έψαξε ήταν του Χουάνκαρ.

Οι κιτρινόμαυροι έκαναν μια διερευνητική επαφή με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού που αποχώρησε από την αθηναϊκή ομάδα μετά από μια γεμάτη τετραετία, στην οποία αγωνίστηκε 129 φορές, σημειώνοντας τρία γκολ.

Απο την επαφή προέκυψε ότι προτεραιότητα για τον Χουάνκαρ αποτελεί η αγορά της Σαουδικής Αραβίας… λόγω ηλικίας που άλλωστε αποτελεί και βασικό ανασταλτικό παράγοντα για τον Άρη.

Μοναδικό συν του Ισπανού, ότι γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά σαφώς ο Άρης δεν θα ήθελε να προσθέσει ακόμη έναν 30+ στο ρόστερ του και ειδικά στην άμυνα όταν όλοι (Ρόουζ, Βέλεθ, Μπράμπετς και Μοντόγια) είναι πάνω από 30.

Παράλληλα, ο Άρης  είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον Τζόναθαν Σίλβα, έχοντας συμφωνήσει με την Χετάφε να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Αργεντινός δεν έχει απαντήσει ακόμη και στην τελευταία επαφή με τους ανθρώπους του Άρη ζήτησε μια τελευταία διορία να απαντήσει ως την Δευτέρα, προφανώς για να εξαντλήσει κι όλες τις υπόλοιπες επιλογές του.

To Top