Διαψεύδουν Σίτι και Λίβερπουλ τις φήμες περί συμφωνίας του Ντίας με τους «πολίτες»

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ διέψευσαν τις όποιες φήμες ακούστηκαν ότι οι «πολίτες» ήρθαν σε συμφωνία για την απόκτηση του Λουίς Ντίας.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι είναι δύο ομάδες που συνολικά έχουν κάνει μόλις μία μεταγραφή μέχρι στιγμής. Κι αυτή την έχει κάνει η ομάδα του Μάντσεστερ, κλείνοντας τον Σαβίνιο ο οποίος άνηκε στη Χιρόνα, ομάδα που βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ ιδιοκτησίας με τους «πολίτες». Από την άλλη η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ είναι η μόνη στην Αγγλία που έχει μείνει χωρίς καμία μεταγραφή.

Μάλιστα ο Θουπιμέντι, που ήταν νούμερο ένα στόχος των «κόκκινων», τους απέρριψε και έμεινε στη Σοσιεδάδ. Ένα νέο δημοσίευμα από την Ισπανία λοιπόν συνέδεσε τον Λουίς Ντίας με τη Μάντσεστερ Σίτι, κάνοντας λόγο μάλιστα για συμφωνία των δύο πλευρών.

Τα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για συμφωνία συμβολαίου πέντε χρόνων, ενώ το ποσό που θα έβγαζαν από τα ταμεία τους οι «πολίτες» θα έφτανε τα εβδομήντα εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύστηκε αμέσως. Συγκεκριμένα τόσο από τη Μάντσεστερ Σίτι όσο και από τη Λίβερπουλ, πήραν θέση για τη φερόμενη συμφωνία του Κολομβιανού με την πρώτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με την ομάδα του Άρνε Σλοτ.

Από την πλευρά των «κόκκινων» τονίστηκε ότι δεν έλαβαν καν πρόταση για τον 27χρονο επιθετικό, ενώ είναι βέβαιοι πως ο ποδοσφαιριστής θα μείνει στον σύλλογο τη φετινή χρονιά. Ο Κολομβιανός εξτρέμ αποτελεί παίκτης της Λίβερπουλ από τον Ιανουάριο του 2022 και έκτοτε μετράει 98 συμμετοχές, 24 γκολ και 13 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

To Top