Διαφορά ποιότητας, κινήτρου και… διπλό για την 6η θέση!

Το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος βρίσκει τον Άρη στο Περιστέρι να δίνει σήμερα (16.30) την μάχη του για να κατακτήσει την 6η θέση, ολοκληρώνοντας την μεγάλη προσπάθεια που είχε ξεκινήσει μετά τον αγώνα του ΣΕΦ και οδήγησε στις πέντε σερί νίκες. Οι κίτρινοι θα παίζουν στο Περιστέρι και θα έχουν το μυαλό τους και στη Καβάλα…

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η 6η θέση θα έρθει αν ο Άρης πάρει τη νίκη σήμερα μέσα στο “Ανδρέας Παπανδρέου” επί του Περιστερίου και αν παράλληλα – την ίδια ώρα – χάσει η Καβάλα από τον Πανιώνιο στο κλειστό της Καλαμίτσας. Τότε οι κίτρινοι θα είναι έκτοι και θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τον Κολοσσό στα πλέι οφ. Αν όχι, θα παίξουν με τον δεύτερο Παναθηναϊκό στα πλέι οφ ως έβδομοι.

Το σημερινό παιχνίδι θεωρητικά είναι εύκολο, αν αναλογιστεί κανείς ότι στο Περιστέρι τα πράγματα είναι σχεδόν ίδια με το Μαρούσι. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη απλώς περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα, δεν κυνηγάει κάποιον στόχο και μοναδικό κίνητρο των παικτών είναι ότι θα ήθελαν να κλείσουν μια “μαρτυρική” χρονιά με νίκη.

Ο Άρης οφείλει να εκμεταλλευτεί και την αγωνιστική του ανωτερότητα και το σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο που έχει σαν ομάδα, γιατί έχει στόχο σε σχέση με το Περιστέρι. Σαφώς και η αγωνιστική απραξία λόγω της αποχής και του ρεπό που είχε προηγηθεί προβληματίζουν τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, όμως η διαφορά δυναμικότητας και κινήτρου είναι τέτοια στις δύο ομάδες σήμερα, που ο Άρης αν είναι αρκούντως σοβαρός θα πάρει αυτό που θέλει.

To Top