Δημόσια “εξήγηση” για τα νεύρα από τον Πουλίδο

poulido_antidrasi1.jpg

Ο Ρουμπέν Πουλίδο για δεύτερη φορά μέσα φέτος με τις αντιδράσεις του μετά από ένα παιχνίδι, έδειξε αρκετές νεύρα και εκνευρισμό.

Μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα και έγινε το  «κόκκινο πανί» για τους φιλάθλους του Άρη, όταν έκανε χειρονομίες με το σφύριγμα της λήξης και στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, πετώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Τη Δευτέρα μια μέρα μετά, ο αρχηγός των κίτρινων συναντήθηκε με τη διοίκηση των κίτρινων δίνοντας εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του, αλλά και για την γενικότερη στάση του στα τελευταία παιχνίδια.

Ανέφερε χαρακτηριστικά σε καμία περίπτωση δεν ήθελε βρεθεί “απέναντι” στον κόσμο της ομάδας, αναγνωρίζοντας την πικρία και την απογοήτευση από τα συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα. Σε ότι αφορά τα “νεύρα” του ανέφερε ότι έχουν να κάνουν με τις αποδοκιμασίες, την στιγμή που η ομάδα έχει νεαρούς, άπειρους και πιεσμένους ψυχολογικά παίκτες.

Όπως αναφέραμε και σε άλλο ρεπορτάζ, ότι μπορεί να έχουμε πολύ σύντομα κάποια γραπτή δήλωση του Πουλίδο, που θα τοποθετείται στο θέμα, ώστε να θεωρηθεί λήξαν. Στόχος να επικρατήσει η ηρεμία και η ομάδα με “καθαρό μυαλό” να προχωρήσει στη δύσκολη αποστολή της.

To Top