Δημοσιεύματα συνδέουν ξανά την Μπαρτσελόνα με τον Ρίκι Ρούμπιο, ως… έσχατη επιλογή

Ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκολα Λαπροβίτολα έχει δημιουργήσει άγχος στην Μπαρτσελόνα, που προσπαθεί να βρει τον αντικαταστάτη του, ονειρεύεται τον Σιλβέν Φρανσίσκο της Ζαλγκίρις ή τον Τι Τζέι Σορτς της Παρί, αλλά αν δεν προκύψει κάτι καλό υπάρχουν φήμες στην Καταλονία που… μιλάνε ακόμα και για δεύτερη επιστροφή του 34χρονου Ρίκι Ρούμπιο.

Την πρώτη φορά (πέρσι το καλοκαίρι) που ο Ρίκι Ρούμπιο ενημέρωσε πως είναι αποφασισμένος να σταματήσει το μπάσκετ, ουσιαστικά αναφερόταν στο τέλος της καριέρας του στο NBA. Λίγους μήνες αργότερα επέστρεψε στη δράση με την Μπαρτσελόνα, για μία σεζόν χωρίς ιδιαίτερες διακρίσεις, αλλά με μία συναισθηματική προσέγγιση που είχε να κάνει με την επιστροφή του στην Ισπανία.

Κι όταν η αγωνιστική περίοδος τελείωσε ο 34χρονος γκαρντ, ουσιαστικά σταμάτησε το μπάσκετ για δεύτερη φορά, αφού πρώτα σκέφτηκε να υπογράψει στην Μπανταλόνα, την ομάδα τον ανέδειξε από τις ακαδημίες της, αλλά τελικά δεν το… τόλμησε!

Τώρα, μέσα ενημέρωσης από την ευρύτερη περιοχή της Καταλονίας, θεωρούν πως ο Ρούμπιο δεν αποκλείεται να επιστρέψει στις επάλξεις για δεύτερη φορά και πάλι για το χατίρι της Μπαρτσελόνα.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκολα Λαπροβίτολα, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, έχει δημιουργήσει ένταση και άγχος στις τάξεις της «Μπαρτσα». Η ομάδα αναζητά τρόπους για να καλύψει το κενό του Αργεντίνου που είναι τεράστιο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως πλέον οι μόνοι κλασικοί πόιντ γκαρντ της ομάδας είναι ο Ντάριο Μπριθουέλα και ο Χουάν Νούνιεθ.

Ο Σιλβέν Φρανίσκο της Ζαλγκίρις, φαίνεται πως θεωρείται ο πρώτος στόχος των Ισπανών, αλλά δεν είναι ούτε εύκολη ούτε δεδομένη η περίπτωσή του. Κάτι παρόμοιο ισχύει και με τον Τι Τζέι Σορτς της Παρί, που δεν είναι επίσης εύκολο να αποκτηθεί.

Έτσι, αν η Μπαρτσελόνα ξεμείνει από επιλογές, τότε ίσως μπει στο… πλάνο ο Ρίκι Ρούμπιο, το όνομα του οποίου αρχίζει να κυκλοφορεί πλέον με μεγάλη συχνότητα σε Καταλανικά ΜΜΕ, χωρίς βέβαια να είναι αυτή η προτεραιότητα της ομάδας και χωρίς επίσης να έχει προκύψει ως στοιχείο η θέληση του Ρούμπιο να επιστρέψει στη δράση.

To Top