Δεύτερο break για τη Φενέρ και μια ανάσα από την κούπα

 

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Εφές, επικράτησε με 101-70 , με… σεληνιασμένο τον Σκότι Ουίλμπεκιν και βρίσκεται μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η εντυπωσιακή Φενέρμπαχτσε πέρασε με εμφατικό τρόπο για δεύτερη φορά από την… έδρα της Εφές, έκανε το 0-2 και πλέον είναι το τεράστιο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Το Game 3 είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα το βράδυ, με την ομάδα του Σαρούνας Γιασιεκβίτσιους να θέλει την νίκη για να πάει στην… απονομή.

Κορυφαίος για τους νικητές (οι οποίοι είχαν το εντυπωσιακό 18/29 τρίποντα) ήταν Σκότι Ουίλμπεκιν ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους με 7/9 τρίποντα, ενώ πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους ήταν ο Οτούρου που είχε 21 πόντους.

Η Φενέρ πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο παιχνίδι, με τον Καλάθη να κάνει τα πάντα και τον Ουίλμπεκιν να «ζεσταίνεται» από νωρίς. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν στο πρώτο επτάλεπτο με 7/9 τρίποντα, προηγήθηκαν με 10-27 και το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 16-31.

Και στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν άλλαξε απολύτως τίποτα με την Εφές να προσπαθεί να μπει στο παιχνίδι, κυρίως με τον Οτούρου που είχε 12 πόντους, αλλά ο εκπληκτικός Ουίλμπεκιν δεν επέτρεπε το παραμικρό στους αντιπάλους τους. Ο παίκτης της Φενέρ είχε 6/8 τρίποντα (από τα συνολικά 12/19 της ομάδας του) και με 19 πόντους «οδηγούσε» την Φενέρ στο 38-53 του ημιχρόνου.

Η Εφές είχε πετάξει λευκή πετσέτα από το πρώτο ημίχρονο με την Φενέρμπαχτσε να συνεχίζει να κάνει επίδειξη δύναμης και στην τρίτη περίοδο χωρίς να πατήσει το πόδι της στο γκάζι. Η διαφορά έφτασε και τους 26 πόντους, 47-73, με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 51-78.

Στην τελευταία περίοδο ο Σανλί με τρίποντο πήγε τη διαφορά για πρώτη φορά στους 30 πόντους, 51-81 και το μόνο που είχε ενδιαφέρον πλέον ήταν το τελικό σκορ.

Τα Δεκάλεπτα: 16-31, 38-53, 51-78, 70-101

To Top