Δεν εφησυχάζει ο Μιλίνκοβιτς: “Η ομάδα είναι ακόμη στο 50%” και ζητάει μεγαλύτερη προσπάθεια!

Μπορεί, όπως είπε και ο ίδιος να πέρασε την καλύτερη βδομάδα από τότε που ήρθε στον Άρη μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη, αλλά ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν εφησυχάζει. Πιστεύει ότι η ομάδα είναι ακόμη στο μισό αυτών που μπορεί να παίξει και ζητάει αυξημένους ρυθμούς.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Την άποψή του πώς ο Αρης έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης εκφράζει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, κάτι που έκανε και πρόσφατα σε συζητήσεις που είχε με στελέχη της διοίκησης, αλλά και τους συνεργάτες. Ο Σέρβος τεχνικός πιστεύει πώς ο Αρης δεν έχει πιάσει ακόμη ούτε το 50% των πραγματικών δυνατοτήτων του, τονίζει ωστόσο πως δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού για κανέναν.

Αυτό που διαρκώς επαναλαμβάνει ο Μιλίνκοβιτς είναι πως η ομάδα του πρέπει να δουλέψει στις αδυναμίες της, να μην επαναπαυτεί στην εκτός έδρας νίκη της Νέας Σμύρνης, να βελτιωθεί σε θέματα τακτικής, να μειώσει τα λάθη της και πάνω από όλα να συνεχίσουν οι παίκτες να βγάζουν το πάθος και τη διάθεση που έδειξαν στα προηγούμενα ματς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μιλώντας και στους παίκτες της ομάδας, τους ζήτησε να: “αυξήσετε τους ρυθμούς και την αγωνιστική σας προσπάθεια. Δείξατε ότι μπορείτε να καταφέρετε αρκετά πράγματα, αρκεί να συνεχίσετε με την ίδια εργατικότητα και πίστη”.

To Top