Γουέστ Χάμ: Ο Πακετά κατηγορείται για παρεμπόδιση ερευνών της FA

Σε δύσκολα μονοπάτια βαδίζει ο Λούκας Πακετά, ο οποίος πλέον, πέρα από τις κατηγορίες για συμμετοχή του σε υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού, βρίσκεται αντιμέτωπος και με τον κίνδυνο να τερματιστεί μια για πάντα η ποδοσφαιρική του καριέρα.

Συγκεκριμένα, η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) κατηγορεί τον μέσο της Γουέστ Χαμ πως παρεμπόδισε την έρευνα γύρω από την υπόθεσή του. Υποστηρίζεται πως του είχε κατασχεθεί το τηλέφωνό του για περίπου δυο μήνες, με τις Αρχές να εξετάζουν τα μηνύματα, τις κλήσεις και το τραπεζικό ιστορικό. Η ομοσπονδία του παρέδωσε προσωρινά το κινητό, ωστόσο όταν του ζητήθηκε να το επιστρέψει για περαιτέρω εξέταση εκείνος ισχυρίστηκε ότι το έχασε και πως πλέον έχει αγοράσει νέο.

Αυτός ο ισχυρισμός δεν έπεισε την FA και ο ίδιος κινδυνεύει με δια βίου αποκλεισμού του από το ποδόσφαιρο. Φυσικά, η έκβαση αυτής της υπόθεσης δεν αφορά μόνο τον ίδιο, καθώς και τα “σφυριά” ανησυχούν πως ενδέχεται να χάσουν έναν κομβικό παίκτη και μάλιστα μεσούσης της σεζόν. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχουν προβεί σε κάποια δήλωση.

To Top