Πολύ μεγάλη νίκη, που τη φέρνει ακόμα πιο κοντά στο Champions League, σημείωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ, επικρατώντας στο «Σίτι Γκράουντ» με 1-0 της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι στην εναρκτήρια συνάντηση της 28ης αγωνιστικής.
Τις δύο ομάδες χώρισε το γκολ του Κάλουμ Χάντσον-Οντόι στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης, χάρη στο οποίο οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 51 βαθμούς και βρίσκονται στο -3 από τη δεύτερη Άρσεναλ, ενώ οι «Πολίτες» έμειναν στους 47 και θα μείνουν εκτός τετράδας αν αύριο η Τσέλσι νικήσει την Λέστερ.
Ο σκόρερ πήρε μια υπέροχη διαγώνια πάσα από τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ πριν τρέξει στη μεγάλη περιοχή και νικήσει τον Έντερσον στην κλειστή γωνία του.
Σε ένα παιχνίδι λίγων ευκαιριών, η ομάδα της Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα πλησίασε περισσότερο όταν το μακρινό σουτ του Νίκο Γκονζάλες άγγιξε το εξωτερικό μέρος της δοκού, ενώ ο Χάντσον-Οντόι είδε μια προσπάθειά του να αποκρούεται από τον Έντερσον και στη συνέχεια η μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.
Τα έως τώρα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία:
Σάββατο 8 Μαρτίου
Νότιγχαμ-Μάντσεστερ Σίτι 1-0
(83′ Χάντσον-Οντόι)
Κρίσταλ Πάλας-Ίπσουιτς (17:00)
Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον (17:00)
Μπράιτον-Φούλαμ (17:00)
Μπρέντφορντ-Άστον Βίλα (19:30)
Γουλβς-Έβερτον (22:00)
Κυριακή 9 Μαρτίου
Τότεναμ-Μπόρνμουθ (16:00)
Τσέλσι-Λέστερ (16:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ (18:30)
Δευτέρα 15 Μαρτίου
Γουέστ Χαμ-Νιούκαστλ (22:00)
Η επόμενη (29η) αγωνιστική
Σάββατο 17 Μαρτίου
Έβερτον-Γουέστ Χαμ (17:00)
Ίπσουιτς-Νότιγχαμ (17:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Μπράιτον (17:00)
Σαουθάμπτον-Γουλβς (17:00)
Μπόρνμουθ-Μπρέντφορντ (19:30)
Κυριακή 18 Μαρτίου
Άρσεναλ-Τσέλσι (18:30)
Φούλαμ-Τότεναμ (15:30)
Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:00)
