Γκριεζμάν: Τον «γλυκοκοιτάζει» η Los Angeles FC και τον… χρυσώνει

Έχοντας εντάξει ήδη τους Ούγκο Γιορίς και Ολιβιέ Ζιρού στο δυναμικό της, η Los Angeles FC επιθυμεί να φέρει στην Αμερική και τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Μετά τις μεταγραφές των Ούγκο Γιορίς και Ολιβιέ Ζιρού, η Los Angeles FC ενδιαφέρεται τώρα και για την περίπτωση του Αντουάν Γκριεζμάν, σύμφωνα με δημοσίευμα της «L’ Equipe».

Η ομάδα του MLS, μάλιστα, έχει ήδη προσεγγίσει τον 33χρονο Γάλλο, θέλοντας να τον κάνει τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη, πίσω μόνο από τον Λιονέλ Μέσι της Ίντερ Μαϊάμι.

Το συμβόλαιο του Γκριεζμάν με την Ατλέτικο Μαδρίτης λήγει το καλοκαίρι του 2026, παρ’ όλα αυτά, όμως, η μεταγραφή του στις ΗΠΑ θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ακόμη και φέτος, καθώς η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι μόλις 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γάλλος αναμένεται να εξετάσει την πρόταση της Los Angeles FC, ενώ ο ίδιος είχε δηλώσει πως η Ατλέτικο θα είναι η «τελευταία μου ομάδα στην Ευρώπη», κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο πλευρό συμπατριωτών του και άλλοτε συμπαικτών του στην εθνική Γαλλίας, Γιορίς και Ζιρού.

To Top