Γκουντούρα: «Έγιναν κάποια λάθη από την πλευρά της διαιτησίας, ένα στάδιο έβραζε…»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν Σε είδον» της ΕΡΤ1, η ξιφομάχος Δώρα Γκουντούρα μίλησε για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και μεταξύ άλλων στάθηκε στην επίμαχη φάση του αγώνα της κόντρα στην Γαλλίδα, Απιτί-Μπρουνέ.

Η Ελληνίδα ξιφομάχος μίλησε για την επίμαχη φάση στον αγώνα της κόντρα στην Γαλλίδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγινε η αιτία να αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης και να μην μπορεί να διεκδικήσει μετάλλιο, χαρακτηρίζοντάς ως δύσκολη αλλά και ευχάριστη στιγμή, καθώς μέχρι τότε περνούσε την καλύτερη ημέρα της ζωής της.

Μάλιστα, ανέφερε ότι Ρούμανος Ολυμπιονίκης είπε στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ότι θα συνυπογράψει την διαμαρτυρία της ελληνικής ομοσπονδίας για λάθη της διαιτησίας.

«Ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα. Μέχρι τότε διένυα την καλύτερη μέρα της ζωής μου. Έγιναν κάποια λάθη κατ’ εμέ από την πλευρά της διαιτησίας, ήταν δύσκολο να τα διαχειριστείς εκείνη τη στιγμή γιατί ένα στάδιο έβραζε. Γιούχαραν τον διαιτητή και μένα. Κάποια χτυπήματα μπορούν να μπερδέψουν τους διαιτητές, το VAR έπρεπε να έχει μειώσει αυτά τα λάθη. Προς τιμήν του ένας ολυμπιονίκης της ρουμάνικης ομοσπονδίας είπε στην ολυμπιακή επιτροπή πως αν χρειαστεί θα υπογράψει τη διαμαρτυρία. Όμως πλέον δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, τα μετάλλια δόθηκαν», τόνισε.

To Top