Γκουαρντιόλα: «Λατρεύω την ομάδα μου»

«Λατρεύω την ομάδα μου! Είμαστε μια φανταστική ομάδα», τόνισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, αμέσως μετά την «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε η Μάντσεστερ Σίτι στην Ιντερ για την πρώτη αγωνιστική του Champions League.

«Παίξαμε τόσο καλά. Λατρεύω την ομάδα μου! Είμαστε μια φανταστική ομάδα», δήλωσε ο Καταλανός προπονητής στον τηλεοπτικό σταθμό TNT Sports και συνέχισε: «Μου άρεσαν τα πάντα. Είναι ειδικοί στην άμυνα και οι μεταβάσεις τους είναι επίσης πολύ καλές. Ωστόσο, παραχωρήσαμε μια ευκαιρία… μια και μισή ευκαιρία. Δεν πρέπει να περιμένουμε να δημιουργήσουμε είκοσι ευκαιρίες όταν η αντίπαλη ομάδα αμύνεται με ένδεκα παίκτες τόσο χαμηλά, οπότε είμαι πολύ, πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση μας».

«Ηταν ένα πολύ καλό τεστ για εμάς να παίξουμε απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα», σχολίασε ο Πορτογάλος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρούμπεν Ντίας, προσθέτοντας: «Ηταν ένας πολύ έντονος αγώνας απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ξέραμε τι μας περίμενε. Σήμερα πιστεύω ότι ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο. Δεν σκοράραμε στο τέλος, αν και θα μπορούσαμε. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Και είναι προφανές ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

To Top