Γι αυτά τα «εγκλήματα» των 9 εκατομμυρίων ευρώ ποιος θα πληρώσει;

Η ΠΑΕ Άρης προσπαθεί να βρει την λύση στο θέμα των χρεών προς τους ποδοσφαιριστές που τους έχουν επιδικαστεί εκατομμύρια ευρώ, με αφορμή την υπόθεση των δόσεων που είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Όμως, όπως έχουμε σημειώσει πολλάκις, κάποιοι παίκτες κρατούν το «κλειδί» των εξελίξεων.

Φυσικά δεν ανακαλύψαμε την Αμερική…

Διαβάζουμε στο σχετικό ρεπορτάζ στις 19 Δεκεμβρίου στο PRESSARIS με τίτλο “Εξι παίκτες κρατούν τις τύχες του Άρη στα χέρια τους”:

«Το μεγάλο «αγκάθι», αλλά παράλληλα και το σημείο κλειδί των εξελίξεων έχει να κάνει με τις οφειλές σε έξι παίκτες. Έξι παίκτες, οι οποίοι εν δυνάμει, κρατούν τις… τύχες του Άρη στα χέρια τους! Πρόκειται για τους Σηφάκη, Ντίκο, Σανκαρέ, Φατί, Νάτσο Γκαρσία, Καστίγιο, οι οφειλές στους οποίους ξεπερνούν το 10% του συνολικού χρέους! Εφόσον αυτό το πολλαπλό μέτωπο τακτοποιηθεί, τότε εάν προστεθούν και οι οφειλές προς το κράτος, θα έχει ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για το άρθρο 99!

Ήδη έγιναν κάποιες συζητήσεις με την πλευρά των Καστίγιο, Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ. Η πρόταση που έγινε από την ΠΑΕ έπεσε στο… κενό, δημιουργώντας χάσμα. Διοικητικά τα πράγματα άλλαξαν. Θα γίνει νέα προσπάθεια. Η μάχη είναι δύσκολη και σκληρή. Ο χρόνος πιέζει κι ας μην ξεχνάμε ότι αν αφαιρέσει κάποιος τις ημέρες των γιορτών τότε, τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά»!

Ακολούθησαν πολλά σχετικά ρεπορτάζ. Η ανάδειξή τους θεωρήθηκε ότι δημιουργεί “πρόβλημα”, αλλά αποδεικνύεται ότι ήταν η σκληρή πραγματικότητα, τη στιγμή που αντί για πράξεις ουσιαστικές και δράση, υπήρχαν απλά… επιθυμίες.

Σήμερα ο Άρης βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί και το θέμα των χρεών προς αυτούς τους ποδοσφαιριστές είναι σημείο αναφοράς. Τα χρέη προς τους παραπάνω παίκτες αγγίζουν τα 5 εκατομμύρια ευρώ, αν βάλει κάποιος και τα χρήματα προς τον Κάρλος Τόχα!

Συνολικά, οι κίτρινοι έχουν να πληρώσουν 9 εκατομμύρια ευρώ σε όλον αυτόν τον κόσμο που πέρασε αυτά τα χρόνια από τον σύλλογο.

Αυτό δεν έγινε γνωστό ούτε σήμερα, ούτε χθες, ούτε τον τελευταίο μήνα.

Το ερώτημα απλό και σαφές (πέρα από το αυτονόητο “αν τελικά πληρώθηκε και κάποιος σε αυτόν τον σύλλογο”):

Γι αυτά τα «εγκλήματα» των 9 εκατομμυρίων ευρώ ποιος θα πληρώσει;

Ειδικά τώρα που ο Άρης βαδίζει στην κόψη του ξυραφιού! Περιμένουμε, φυσικά, τον οικονομικό έλεγχο, ο οποίος (λογικά) κορυφώνεται.

 

 

To Top