Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ είναι ολόκληρη χρονιά, όχι για τον Άρη!

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Γεωργιάδης για το ντέρμπι με τον Άρη δεν αποδόθηκαν σωστά, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον τίτλο που μπήκε στο συγκεκριμένο θέμα, από ένα συγκεκριμένο σάιτ!

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για το ντέρμπι με τον Άρη και τόνισε πως “για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, πρέπει να γίνει, καλώς ή κακώς η κούραση μετράει αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι μη χάσουμε γιατί ξέρουμε ότι και για εμάς και για τον georgiadis-titlosκόσμο αυτό το παιχνίδι δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Είναι ολόκληρη η χρονιά γι’ αυτούς και το καταλαβαίνουμε κι εμείς από το μέρος μας. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Αυτά τα ματς πιστεύω κρίνονται στο πάθος και στη δύναμη. Άμα έχεις πάθος και δύναμη και δείξεις πολύ θέληση μπορείς να το πάρεις το παιχνίδι”.

Το “sport24.gr” είχε τίτλο στο συγκεκριμένο θέμα του “Για τον Άρη είναι ολόκληρη η χρονιά”! Προφανώς και υπάρχει λάθος εκτίμηση των δηλώσεων που έκανε ο Γεωργιάδης, γιατί το παιχνίδι είναι ολόκληρη χρονιά για τους οπαδούς και όχι για τον Άρη!

To Top