Για την πρόκριση στους «8» κόντρα στο Ισραήλ η Εθνική Νέων Ανδρών

Παιχνίδι δίχως αύριο δίνει σήμερα (19:00, ERT Sports 2) η Εθνική Νέων Ανδρών που αντιμετωπίζει το Ισραήλ με στόχο την πρόκριση στους «8» του Eurobasket U20 στην Πολωνία.

Οι Έλληνες διεθνείς μετά τα σκαμπανεβάσματα στον Α’ όμιλο και το ρεκόρ 1-2 απέναντι σε Γαλλία, Σερβία και Πολωνία, τίθενται αντιμέτωποι σήμερα με το Ισραήλ, το οποίο τερμάτισε στην πρώτη θέση του Β’ ομίλου με ρεκόρ 2-1: κέρδισε Τσεχία και Ιταλία, έχασε από τη Γερμανία. Ο νικητής από το Ελλάδα-Ισραήλ θα παίξει με τον νικητή του Λιθουανία-Τουρκία.

«Σίγουρα το Ισραήλ είναι μια ομάδα που έχει κάποιους παίκτες στην περιφέρεια με ικανότητα. Έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού, προσπαθούν να “χαλάσουν” το μυαλό της άλλης ομάδας, αλλάζουν τις άμυνες από man-to-man σε ζώνη, σταματούν τη ζώνη και παίζουν man-to-man. Αυτό δεν μας επηρεάζει, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θεωρώ ότι τα παιχνίδια από εδώ και πέρα πρέπει να κρίνονται από τη δική μας απόδοση και μόνο» ανέφερε για το παιχνίδι ο άμεσος συνεργάτης του Κώστα Παπαδόπουλου στην Νέων Ανδρών, Γρηγόρης Γιασσάρης.

Το πρόγραμμα της ημέρας

14.00 Γαλλία – Γερμανία
14.00 Σλοβενία-Βόρεια Μακεδονία
16.30 Ιταλία-Πολωνία
16.30 Ισπανία-Μαυροβούνιο
19.00 Σερβία-Τσεχία
19.00 Ισραήλ-Ελλάδα
21.30 Βέλγιο-Ισλανδία
21.30 Λιθουανία-Τουρκία

*Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από το www.youtube.com/@fiba.

To Top