ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για πρώτη φορά χωρίς προβλήματα, όλοι στη διάθεση του Ουζουνίδη

Ο Άρης από σήμερα μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, όπου οι κιτρινόμαυροι θέλουν την επιστροφή.

Για πρώτη φορά χωρίς προβλήματα, όλοι στη διάθεση του Ουζουνίδη. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματιών ή τιμωρημένων για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, μια και ο Φρίντεκ φώναξε παρών.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπολογίζεικαι  τον Αλβάρο Σαμόρα, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του στη Λιβαδειά. Από κει και πέρα, ο Μόντσου δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Βεργέτη στο  παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και θα χάσει τον αγώνα με τον Βόλο στην 25η αγωνιστική.

Ο Άρης ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Ένας αγώνας που έρχεται μετά από μια βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του καλούνται να αναστρέψουν το βαρύ κλίμα, προκειμένου να βαδίσει ο Άρης στην “επόμενη μέρα”, ανταγωνιστικός και ουσιαστικός.

To Top