ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για νέο “τρίποντο” ο Άρης στο άδειο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (20:00, PRESSARIS LIVE)

Για νέο “τρίποντο” ο Άρης κατεβαίνει σήμερα στο άδειο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (20:00, PRESSARIS LIVE).

Η κιτρινόμαυρη ομάδα πέτυχε το περασμένο Σάββατο, την πρώτη της νίκη (0-1) στο πρωτάθλημα μέσα στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό και σήμερα θέλει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Αγωνίζεται μεν στο “σπίτι” της για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι, όμως λόγω τιμωρίας, αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Απών από τον σημερινό αγώνα θα είναι ο Βέλεθ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, καθώς και ο τιμωρημένος Σουλεϊμάνοφ (εκτίει την 3η από τις πέντε αγωνιστικές της τιμωρίας του). Την ίδια ώρα, μετά τον Νταρίντα, επιστρέφει ο Ζουλ, ο οποίος εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών.

Την αποστολή του Άρη αποτελούν οι:

Κουέστα, Σίντκλεφ, Μάγιο, Μοντόγια, Φατόρε, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Ζουλ, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Γκαρθία, Σίστο, Σαβέριο, Σαμόρα, Ντιαντί, Μορόν, Φετφατζίδης.

Από την άλλη πλευρά, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει ξανά τον Άλχο που είναι ανέτοιμος λόγω του τραυματισμού του, ενώ εκτός έμεινε ξανά ο Τριανταφυλλόπουλος για λόγους τακτικής όπως και ο Φαράζ. Αντιθέτως στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Τζίμας.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Καστάνιο, Ντελί, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέτζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς, Τζίμας, Ζουγλής.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νικολακάκης, Δέλλιος

Τέταρτος: Πολυχρόνης

VAR: Ευαγγέλου, Κωσταράς

To Top